Rafael Nadalille tyrmäävä tappio – tennislegendat kovilla ATP-finaaleissa

Alexander Zverev saalisti uransa ensimmäisen voiton Rafael Nadalista tenniksen ATP-finaaliturnauksessa Lontoossa maanantaina. 

MAINOS

ATP-finaalit C Morella!

Suorat lähetykset ATP-finaaliturnauksesta päivittäin 10.-17. marraskuuta C Moren kanavilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa. Selostajina Jari Hedman, Kasperi Kunnas ja Jani Uotila. 

Turnauksen voittoa puolustava Zverev oli hävinnyt ennen tätä kaikki viisi otteluaan espanjalaismestarille. Nyt lukemat merkattiin saksalaiselle 6-2, 6-4. 

Nadal on vallannut urallaan peräti 19 Grand Slam -turnausta, mutta hänen saldonsa ATP-finaaleissa on hämmästyttävän heikko. Hänet on kelpuutettu huippunimien turnaukseen 15 kertaa, mutta hän on ollut mukana vain kahdeksasti. Mestaruutta Nadal ei ole voittanut.

Espanjalaisella oli loukkaantumishuolia ennen Lontoon-turnausta, mutta hän ei selitellyt tappion jälkeen. 

– Minulla ei ollut lainkaan ongelmia vatsalihasten kanssa. Olisin tarvinnut parasta taisteluhenkeäni tänään, mutta en löytänyt sitä, Nadal kommentoi. 

Nadal kohtaa seuraavaksi turnauksen lohkovaiheessa venäläisen Daniil Medvedevin, joka hävisi maanantaina kreikkalaiselle Stefanos Tsitsipasille erin 0-2.

Nadal tarvitsee käytännössä voitot Medvedevistä ja Tsitsipasista päästäkseen välieriin. Toinen tennislegenda Roger Federer on samassa asemassa toisessa alkulohkossa hävittyään avausottelunsa.  

Lue myös:

    Uusimmat