Posketon avausottelu: Jopa Rafael Nadal kauhisteli arpaonneaan Ranskan avoimissa

Rafael Nadalin arpaonni tenniksen Ranskan avoimissa osoittautui hävyttömän huonoksi, sillä hän joutuu kohtaamaan Grand Slam -turnauksen avauskierroksella Alexander Zverevin maanantaina. 

37-vuotias Nadal, joka pelaa hyvin todennäköisesti uransa päätöskautta, on kärsinyt sitkeistä loukkaantumisista, jotka estivät hänen osallistumisensa myös vuodentakaisiin Ranskan avoimiin. Samalla hänen rankinginsa maailmanlistalla on pudonnut 275. sijalle.  

Nyt hän palaa suosikkiturnaukseensa, jonka hän on voittanut ennätykselliset 14 kertaa. Haaste on heti valtava, kun vastassa on turnauksen 4. sijoitettu Zverev, joka valloitti Rooman Masters-turnauksen massapinnoitteella reilu viikko sitten.

– Avausottelu ei ole ideaali, sillä olin valmistautunut tällaiseen myöhemmässä vaiheessa turnausta, mutta nyt kävi näin. Minun pitää olla valmis heti alusta alkaen. Saa nähdä, Nadal pyöritteli. 

Kaksikko kohtasi turnauksen välierässä kaksi vuotta sitten. Tuolloin Zverev joutui keskeyttämään pelin nilkkavamman takia, ja espanjalainen eteni lopulta Ranskan avointen mestariksi. 

Zverev hakee edelleen uransa ensimmäistä Grand Slam -voittoaan. 

– Halusin todella kohdata hänet (Nadalin) täällä. En haluaisi pelata häntä vastaan heti avauskierroksella, vaan ehkä välierässä tai finaalissa. 

– Mutta hän ei ole täällä sijoitettu pelaaja, joten näin tämä menee. Uskon, että olemme molemmat valmiita kovaan taisteluun., Zverev summasi. 

Lue myös:

    Uusimmat