Radiojuontaja pelkäsi Linnan juhlat -kutsun olevan väärennös: "Olen aika vakuuttunut, että Temptation Islandin takia en kutsua saanut"

7:37
Radiojuontaja Harri Moisio oli MTV:n haastattelussa Linnan juhlien ennakolähetyksessä. Katso koko haastattelu videolta.

Radiojuontaja Harri Moisio osallistuu tänä vuonna ensimmäistä kertaa Linnan juhliin. 

Onko tämä väärennetty kutsu? Se oli ensimmäinen ajatus, kun Radio Rockin juontaja Harri Moisio  huomasi postilaatikosta kolahtaneen Linnan juhlat -kutsun. 

– Kyllä olin todella yllättynyt. Katsoin, että siinä on kuitenkin siru ja myös kirjekuoresta tunnistin, että se on sellainen kuin pitääkin olla, Moisio kuvailee STT:lle.

Moisio on tehnyt pitkän uran suomalaisessa mediamaailmassa. Hän on jo pitkään työskennellyt Radio Rockin aamuohjelman Korporaation juontajana.

– Presidentin rock-mieltymyksistä en ole ihan varma, mutta kyllä hän on meidän ohjelmassamme vieraillut, Moisio sanoo.

Moisio pitää kutsua hienona huomionosoituksena kaupalliselle radiolle, joka kerää päivittäin merkittävän määrän kuuntelijoita radiotaajuuksille.

– Luulen, että hän (presidentti Sauli Niinistö) arvostaa myös kaupallista radiota. Nyt tämä huomionosoitus kohdistui minuun, toivottavasti jonakin toisena vuonna johonkin toiseen.

Ylipäätään Moisio pitää Linnan juhlien tämänvuotista tiedon ja yhteiskunnallisen keskustelun teemaa hyvänä valintana.

– Kun on paljon disinformaatiota liikkeellä, tällainen teema on enemmän kuin tervetullut.

Odottaa tanssia, boolia ja legendaarista kakkua

Moisio on tullut monille myös tutuksi Nelosen tosi-tv-ohjelma Temptation Islandin kommentaattorina, jossa hän ruotii ohjelmaan osallistuvien pariskuntien tekemisiä. Ohjelmassa paratiisisaarelle matkustavat pariskunnat testaavat, kestääkö heidän parisuhteensa saarelle saapuvien sinkkujen houkutukset.

Vaikka ohjelma on herättänyt paljon keskustelua, se on ollut katsojaluvuiltaan suosittu. Mutta miten radiojuontaja päätyi ohjelmaan mukaan?

– Tuotantoyhtiöistä soitettiin, että haluaisinko mukaan. Ajatus oli niin hullunkurinen, että päätin lähteä. Olen myös aiemmin tehnyt viihdettä ja pidän kyllä siitä, Moisio sanoo.

– Siitä olen aika vakuuttunut, että Temptation Islandin takia en ole kutsua saanut, hän lisää nauraen.

Radio Rock ja Nelonen kuuluvat mediayhtiö Sanomaan, joka on STT:n suurin omistaja.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja