Rachel keksi omanlaisensa tavan pudottaa painoa: Yli 45 kiloa lähti kiistellyllä dieetillä!

0:16
Noora laihtui 18 kiloa kouluruoalla.

Rachel on kärsinyt ylipainosta pienestä lähtien. Kun hän oli lyhyellä vaelluksella eikä meinannut saada henkeä, hän päätti muuttaa elämänsä. 

26-vuotias Rachel Sharp on ennen ja jälkeen -kuvissa kuin eri ihminen. 

- Minulla on ollut ylipainoa pienestä pitäen, ja minua kiusattiin koulussa. Ylipaino teki minusta ujon ja rajoitti muihin tutustumista, Rachel kertoo Womens' Healthille

Rachel havahtui terveydentilaansa, kun hän oli parin kilometrin vaelluksella uuden poikaystävänsä kanssa. Vaelluksella Rachelin polvia särki ja henki ei meinannut kulkea. Rachelia hävetti. 

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Erikoisella pätkäpaastolla huimia tuloksia 

Rachel oli aiemmin kokeillut monia laihdutusmenetelmiä, mutta ne eivät olleet tuottaneet tulosta. Nyt hän aloitti oman versionsa pätkäpaastosta. Rachel söi joka toinen päivä normaalisti ja paastosi välissä päivän. Ensimmäisellä viikolla hän söi myös paastopäivinä noin 500 kaloria päivässä. 

Hän aloitti lisäksi liikunnan varovaisesti. Nykyään nainen jo kävelee ja juoksee paastopäivinä ja käy salilla normaalin ruokailun päivinä. Tulokset ovat olleet huimia: hän on laihtunut yli 48 kiloa. 

Kritisoidaan nyt laihdutusmenetelmästä 

Rachel kertoo, että hänen laihdutusmenetelmänsä on saanut kritiikkiä osakseen. 

- Nyt kritiikki ei enää koske painoani, vaan laihdutusmenetelmääni. Paastoaminen ei sovi kaikille, joten harkitse sen etuja ja haittoja etukäteen ja keskustele lääkärin tai ravitsemusterapeutin kanssa aiheesta. Tämä menetelmä toimii minulle ja haluan olla rehellinen, Rachel avaa. 

Rachel toivoo, että jokainen saisi pitää rauhassa itselleen sopivan elämäntavan, kunhan on hyvässä kunnossa henkisesti ja fyysisesti. 

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Pätkäpaasto, toiselta nimeltään intermittent fasting, on ollut yleisesti kiistelty laihdutusmenetelmä. 

Lähde: Womens Health

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja