Rachael Ray tuo ruutuun palkittua naisenergiaa

Ruokavirtuoosi ja värikäs persoona Rachael Ray pitää tiukasti jalat maassa ja huokuu maanläheistä ja rentoa karismaa.

Emmy-palkittu Rachael Ray starttaa AVAn arki-illat käyntiin hauskan ja raikkaan talkshown myötä, jossa ajankohtaiset puheenaiheet, julkkisvieraat ja konstailematon kokkailu vuorottelevat viihdyttävällä tavalla. Rachaelin filosofia on löytää arkipäivän ongelmiin yksinkertaisia ratkaisuja ilman suurempaa draamaa tai yliampuvaa teatraalisuutta.

Ennen omaa show'taan valloittava Rachael on emännöinyt lukuisia palkittuja ruokaohjelmia (muun muassa Kotiruokaa Rachael Rayn tapaan), ehtinyt julkaisemaan kirjoja ja perustamaan oman life style -lehdenkin. Yhdysvalloissa Rachael Ray Show aloitti vuonna 2006 ja saavutti välittömästi hurjan suosion.

Rachaelin taitoa esiintyä on kiitelty aina Time-lehteä myöden. Newsweek-lehti on nimennyt julkkiksen maanläheisimmäksi tv-tähdeksi, People-lehti Rachael Ray Shown kymmenen parhaan televisio-ohjelman joukkoon ja Forbes äänestänyt naisen yhdeksi luotettavimmista julkkiksista. Vuonna 2007 Rachael Ray palkittiin Emmyllä.

Tulevissa jaksoissa naisen haastatteluun pääsevät etusivun julkkikset, kuten Greyn anatomian hurmuri Patrick Dempsey, elokuvavirtuoosi Jodie Foster ja itse presidentin vaimo Michelle Obama.

Rachael Ray Show AVAlla arkisin 5.9.2011 alkaen klo 16.55.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja