Raakel Lignell: Lopetin laihduttamisen 15 kiloa sitten

50 kiloa kuntoremontin myötä pudottanut Lignell ei yritä enää laihduttaa, vaan pyrkii nauttimaan uudesta elämästään.

Huomenta Suomessa vieraillut Raakel Lignell kertoo MTV3.fille, ettei hän ole tietoisesti laihduttanut enää pitkään aikaan.

– Vuosi kuntoremontin aloittamisen jälkeen lopetin kokonaan laihduttamisen ajattelemisen. Olin silloin pudottanut 35 kiloa ja palkitsin itseni mageilla farkuilla. Ne tosin jäivät pois käytöstä jo valitettavan nopeasti, sillä uusien elämäntapojeni myötä minulta lähti vielä 15 kiloa kuin itsestään, Lignell selittää.

Elämäntaparemontistaan kertovan Raxun remppa -kirjan (Sanoma Magazines) kuun alussa julkaissut Lignell painottaa, että kuntoremontin tarkoituksena oli ensisijaisesti parantaa omaa oloa. Kilojen karisemisen myötä saatu ulkonäön kohennus oli pelkkää bonusta.

– Kilojen putoaminen on pysähtynyt nykyiseen painooni, joten uskon, että tämä on minulle se ihannepaino. Nyt pyrin nauttimaan siitä liikunnan ilosta, jonka olen löytänyt. Haluan liikkua mahdollisimman monipuolisesti ja kokeilla uusia juttuja, Lignell miettii.

Hän ei missään nimessä palaisi enää entiseen, muttei myöskään kavahda vanhoja valokuviaan.

– Olen elänyt myös sen elämän ja olin onnellinen silloinkin. Tietenkin toivon nyt, että olisin tajunnut jo aikaisemmin pitää itsestäni parempaa huolta. Ja sitä raskasta ja painavaa oloa ei kyllä ole yhtään ikävä.

Vaatekaappinsa entisen sisällön Lignell on kiikuttanut kierrätykseen.

– Äitini on onneksi innokas kirpputoriharrastaja, joten hänestä on ollut apua vaatteiden kanssa. Ne ovat nimittäin menneet täysin uusiksi – ja useaan kertaan, hän naurahtaa.

(MTV3–KATI PUKKI)

Lue myös:

    Uusimmat