Mainos

Olet mitä syöt -ohjelmaan osallistunut Pauliina teki valtavan elämäntapamuutoksen – paino pudonnut yhteensä jo 12 kiloa

0:44

Pauliina hyödyntää ohjelmasta saamiaan oppeja.

Videolla Pippa Laukka kertoo, millä suolaiset herkut voi korvata.

Olet mitä syöt-ohjelmassa elämäntaparemontin tehnyt Pauliina kertoo MTVuutiset.fille, että uudet elintavat ovat pysyneet ohjelman jälkeenkin. Kuvausten päättymisen jälkeen Pauliina kertoo laihtuneensa vielä viitisen kiloa. Kokonaisuudessaan hänen painonsa on siis pudonnut 12 kiloa.

Pauliina kertoo oppineensa ohjelman avulla suhtautumaan herkutteluun kohtuullisemmin. Joskus voi herkutella, mutta liiallisuuksiin ei tarvitse mennä. Hän saattaa syödä juhlissa palan kakkua hyvällä omallatunnolla.

– Olen alkanut opetella inhimillisyyttä myös toiseen suuntaan.

Kotiin Pauliina ei enää osta vanhoja herkkujaan, kuten sipsiä ja jäätelöä. Hän kertoo oppineensa huomaamaan, että mieliteot johtuvatkin usein nälästä.

– Jos tekee mieli jotain, alan miettiä, olenko syönyt päivän aikana tarpeeksi ruokaa. Sitten yleensä syönkin ruokaa tai leipää.

Pauliinan mukaan suurimmat vaikeudet projektin aikana johtuivat hänen huonosta itsetunnostaan. Hän on huomannut, että jos hän ei luota itseensä tai ajattelee olevansa lihava, terveellisestä ruokavaliosta on hankalampi pitää kiinni.

–Pitää arvostaa itseään ja antaa itselleen lupa syödä hyvin, ja laittaa rahaa siihen, että syö terveellisesti, hän toteaa.

Olet mitä syöt AVAlla keskiviikkoisin klo 21.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja