30 kiloa laihtunut Sami Hedberg elämänsä kunnossa: En ole sairastanut 9 kuukauteen

Sami Hedberg aloitti kuntoremontin vuonna vuosi sitten lokakuussa. Nyt koomikko on peräti 30 kiloa laihempi kuin aiemmin.

Sami Hedberg kertoo, että alun perin into laihdutusprojektiin lähti terveydellisistä syistä.

– Se oli se, että jaksaminen oli niin erilaista jo. En myöskään oikein nähnyt itseäni siinä muodossa, missä olisin halunnut nähdä. Se oli ihan terveysjuttu Peter Uutisvirrassa -ohjelmassa torstaina.

Mediassa on seurattu tiiviisti miehen onnistunutta laihdutusprojektia. Viime lokakuussa 127 kiloa painanut mies ilmoitti, että aikoo osallistua tämän vuoden heinäkuussa järjestettyyn Pullukka Run -tapahtumaan. 30 kiloa meni rikki syksyllä. 

Hedberg sanoo, että suuri osa onnistuneesta laihduttamisesta on liikunnan ja ruokavalion ansiota. Mies karsi syömisiään rankalla kädellä ja keskittyi laatuun.

– Kävimme personal trainerinin kanssa läpi montakin eri ruokavaliota läpi.  Laitoimme oman painoni liikkeelle ja läskin hikoamaan. Hyvää terveellistä ruokaa säännöllisesti, ja jätin pois viljat ja maitotuotteet. Se sopi minulle parhaiten, hän kuvailee.

Tiiviistä keikkatahdistaan huolimatta elämäntaparemontti on ja pysyy – eikä silmissä hoikistunut mies voisi olla energisemmän näköinen.

– En ole sairastellut 9 kuukauteen lainkaan, hän kuvailee fiilistään.

Sami Hedberg Peter Uutisvirrassa -ohjelmassa torstaina.

Lue myös:

    Uusimmat