Raaka henkirikos New Jerseyssä: Lapsiperhe löydettiin kuolleena palaneesta talosta – perheen isä oli ammuttu pihaan, veli pidätettiin myöhemmin

Nelihenkinen perhe kuoli väkivaltaisesti – ammutun isän veljeä epäillään tuhopoltosta 3:16

Nelihenkisen perheen uskotaan joutuneen väkivaltaisen henkirikoksen uhreiksi Yhdysvalloissa New Jerseyn osavaltiossa.

Perhe löydettiin tiistaina kuolleina Colts Neckin alueella sijaitsevasta suuresta, kartanoksi kuvatusta, kotitalostaan. Viranomaisten mukaan talo oli sytytetty rikoksen päätteeksi tuleen.

Syyttäjän mukaan rikoksessa kuolivat Keith ja Jennifer Caneiro sekä pariskunnan 11- ja 8-vuotiaat lapset. Perheen isä löydettiin ammuttuna talon edustalta. Muut perheenjäsenet löydettiin kuolleina palaneen talon sisältä.

– Tutkinnassa on selvinnyt, että jossain vaiheessa kaikki perheen jäsenet ovat kohdanneet väkivaltaa, ennen talon sytyttämistä, syyttäjä Christopher Gramiccioni kertoi medialle keskiviikkona.

Veli pidätettiin myöhemmin

Keskiviikkona poliisi pidätti ammutun Keith Caneiron veljen Paul Caneiron epäiltynä oman kotitalonsa sytyttämisestä tuleen samana päivänä, jolloin nelihenkinen perhe löydettiin kuolleena.

Paul Caneiron epäillään sytyttäneen talonsa tuleen tiistaina varhain aamulla, muutamaa tuntia ennen nelihenkisen perheen talossa sattunutta paloa ja henkirikosta. Caneiron veljesten talot sijaitsevat noin 18 kilometrin päässä toisistaan.

Miehen epäillään levittäneen taloon bensiiniä ja sytyttäneen tulen, vaikka samaan aikaan hänen vaimonsa ja tyttärensä olivat sisällä talossa. Kukaan ei kuitenkaan saanut tilanteessa vammoja. Poliisi tutkii Paul Caneiron talossa tapahtunutta paloa tuhopolttona.

Vakuuttaa syyttömyyttään

Viranomaiset yrittävät nyt kuumeisesti selvittää, liittyvätkö kaksi paloa toisiinsa, ja samalla nelihenkisen perheen väkivaltaiseen kuolemaan. Paul Caneiro on kiistänyt syyllistyneensä tuhopolttoon tai muihinkaan rikoksiin.

– Päämieheni perhe tukee häntä täysin. Mitään todisteita ei ole esitetty sen puolesta, että asiakkaani olisi toiminut väitetyllä tavalla. Hän uskoo vapautuvansa tutkinnan aikana täysin epäilyistä, Paul Caneiron lakimies Robert Honecker kertoi uutiskanava CNN:lle.

Syyttäjä on kehottanut välttämään liian aikaisia johtopäätöksiä. Hän kuitenkin totesi, että virallisten tietojen perusteella molemmat talot kuuluivat saman suvun läheisille perheenjäsenille. 

Vaikka Paul Caneiro vapautuisikin myöhemmin henkirikosepäilyistä, häntä voi silti odottaa vuosien vankilatuomio tuhopoltosta.

Lue myös:

    Uusimmat