Mainos

Amerikkalainen pikkutyttö ammuttiin pinnasänkyyn – neljälle jengiläiselle murhasyytteet

Yhdysvalloissa Kaliforniassa neljälle miehelle on luettu raskaat syytteet viime vuoden helmikuussa tapahtuneen yksivuotiaan tytön surmasta, kertoo Los Angeles Times. Kaikki miehet ovat jengiläisiä.

Tapahtumapaikka, Comptonin kaupunki, tunnetaan pahamaineisena jengirikollisuuden pesänä. Kaupunki sijaitsee Los Angelesin seudulla.

Los Angeles Timesin mukaan kolmea miehistä syytetään murhasta ja murhan yrityksestä. Neljättä miestä syytetään osallisuudesta murhaan.

Tapahtumahetkellä yksivuotiaan Autumn Johnsonin äiti oli juuri käymässä syöttämään lastaan, kun talon ulkopuolelta ammutut laukaukset surmasivat lapsen pinnasänkyynsä.

Viranomaiset kertoivat, että talon ulkopuolelle oli ensin pysähtynyt auto. Tämän jälkeen autosta poistunut asemies avasi tulen taloa kohti. Lopuksi tekijä oli poistunut paikalta.

Pikkutyttö vietiin sairaalaan, mutta häntä ei saatu pelastettua. Ampujien tarkoituksena ei ollut tappaa perheen pientä lasta, mutta Johnsonien tyttärestä tuli tapauksen myötä alueella rehottavan jengirikollisuuden sivullinen uhri.

Alun perin viranomaiset uskoivat, että asemiehen kohteena oli erääseen jengiin kuulunut pikkutytön isä. Myöhemmin seriffi on kuitenkin tarkentanut uskovansa, että ampujen kohteena olikin talon edessä seisonut toinen mies.

Autumn Johnsonin kuoleman jälkeen viranomaiset lupasivat tekijöiden jäljille johtavasta vihjeestä 75 000 dollarin palkkion. Seriffin mukaan tapaus saatiin kuitenkin ratkaistua vanhanaikaisen poliisityön avulla.

Kuolleen tytön äiti oli tapahtumahetkellä raskaana. Hänen sittemmin syntynyt poikansa on nyt puolitoistavuotias. Los Angeles Timesin mukaan naapuruston ilmapiiri on rauhoittunut huomattavasti tragedian jälkeen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.