Kammottava perhesurma Floridassa: Neljä lasta ja äiti löydettiin kuolleina kuuden viikon etsinnän jälkeen – perheenisän epäillään säilöneen ruumiita autossaan

Floridalaisen miehen oletetaan tappaneen vaimonsa ja neljä lastaan Marion Countyn piirikunnassa Floridassa. Nainen ja neljä lasta löydettiin kuolleina Georgiasta heidän oltuaan kuusi viikkoa kateisssa.

CNN uutisoi, että naisen ja lasten ruumiit löydettiin Georgiasta. Casei Jones, 32, ja hänen neljä lastaan, jotka olivat iältään yhden ja kymmenen ikävuoden välillä, oltiin viimeksi nähty Floridassa kuutisen viikkoa sitten paikallisen poliisin mukaan. Casei Jonesin lapsuudenperhe sittemmin ilmoitti naisen ja lapset kadonneiksi. 

Syylliseksi epäillään naisen aviomiestä, Michael Wayne Jonesia, 38. Casei Jonesin ruumis löydettiin aviomiehen pakettiautosta sen jälkeen, kun mies oli kolaroinut pakettiautoaan Georgian osavaltion puolella.

Pakettiautosta kerrotaan tulleen pahaa hajua, mikä vei lopulta ruumiiden jäljille. Surmatut lapset löydettiin äidin löytymisen jälkeen. 

Miehen epäillään säilöneen ruumiita 

Paikallinen poliisi epäilee, että Michael Wayne on säilönyt vaimonsa ja lapsensa ruumiita kodissaan ja pakettiautossaan monia viikkoja ennen niiden löytymistä. 

– Todellinen pahuus näyttäytyi täällä Marion Countyssa. Se on ainut tapa kuvailla tätä, sanoo seriffi Billy Woods

Michael Wayne Jones on pidätetty ja tapausta tutkitaan parhaillaan. 

Lähde: CNN 

Lue myös:

    Uusimmat