Mainos

Quentin Tarantino puolusti Roman Polanskia – pyytää nyt anteeksi miehen uhrilta

Ohjaaja Quentin Tarantino on joutunut pyytelemään anteeksi useaan otteeseen viimeisien viikkojen aikana.

Pulp Fiction -ohjaaja Quentin Tarantino pyytää anteeksi kommentteja, joita hän antoi Howard Sternin radio-ohjelmassa vuonna 2003. Hiljattain uudelleen pinnalle nousseessa haastattelussa Tarantino vihjailee, että Roman Polanskin raiskauksen uhriksi joutunut 13-vuotias Samantha Geimer halusi seksiä, eikä tapaus ole oikeasti raiskaus.

– En usko sen olevan raiskaus. En, kun kyseessä on 13-vuotias ”biletyttö”, Tarantino sanoo haastattelussa.

Nyt ohjaaja on tarttunut puhelimeen ja soittanut nykyään 54-vuotiaalle Geimerille pyytääkseen vuosien takaisia kommenttejaan anteeksi. Geimer oli sanonut tiistaina New Yorkilaisen Daily Newsin haastattelussa tapauksen olleen raiskaus ja Tarantinon tietävän tämän.

Pyydettyään Geimeriltä puhelimitse anteeksi Tarantino julkaisi lausunnon, jossa hän painottaa olleensa väärässä.

– Viisitoista vuotta myöhemmin tajuan olleeni väärässä. Roman Polanski raiskasi Samantha Geimerin. Kun Howard (Stern) otti puheeksi Polanskin, päätin virheellisesti ottaa paholaisen asianajajan roolin väittelyssä, vain ollakseni provosoiva. En ottanut Geimerin tunteita huomioon ja tämän vuoksi olen todella pahoillani, Tarantino sanoo lausunnossaan.

Aiemmin viikolla Tarantino pyysi anteeksi näyttelijä Uma Thurmanille Kill Bill -elokuvan kuvauksissa sattunutta kolaria. Tarantino ilmaisi katuvansa tapausta syvästi ja ottavansa täyden vastuun kolarista, joka oli lähellä viedä näyttelijättären hengen.

4:33

Lähde: USA Today


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.