Kill Bill -tähti Uma Thurman julkaisi kohutun kolarivideon – ohjaaja Quentin Tarantino vastaa kritiikkiin

Pulp Fiction ja Kill Bill -elokuvista tunnettu Uma Thurman on julkaissut kolarivideon Instagramissaan. Aiemmin New York Timesin artikkelissa nähty video järkytti lukijoita ja nosti ohjaaja Quentin Tarantinon kyseenalaiseen valoon.

Näyttelijä Uma Thurman julkaisi Instagram-tilillään videon Kill Bill -elokuvien kuvauksissa käyneestä onnettomuudesta, jossa hän ajaa avoautolla pitkin soratietä, menettää kontrollin ja kolaroi. Thurman kiidätettiin sairaalaan ja näyttelijättären mukaan hän kärsii yhä niska- ja polvikivuista.

Aiemmin New York Timesin julkaisemassa artikkelissa Thurman syytti ohjaaja Quentin Tarantinoa onnettomuuden aiheuttamisesta ja turman peittelystä, kuten alkuperäisen onnettomuusvideon pimittämisestä.

Tarantino kommentoi Deadline-julkaisulle ottavansa täyden vastuun kolarista. Tarantinon mukaan hänellä ei kuitenkaan ollut osallisuutta todistusaineistojen peittelyyn, vaan vastuussa olivat elokuvan tuotannosta vastanneet E. Bennett Walsh, Lawrence Bender ja Harvey Weinstein.

– Harvey Weinstein oli kieltänyt häntä (Thurman) näkemästä nauhaa. Kyseessä oli vakuutusasia, ohjaajat ja käsikirjoittajat eivät hoida vakuutuksiin liittyviä asioita, vastuu on tuotantoyhtiöllä, Tarantino sanoi Deadlinelle

Instagramissa Thurman on kirjoittanut videon oheen kommentin, jossa kiittelee Tarantinoa rohkeudesta. Naisen mukaan Tarantino hankki ja välitti vuosia vanhan videonauhan hänelle, vaikka tiesi, että siitä saattaisi koitua miehelle harmia.


– Quentin Tarantino katui syvästi ja katuu yhä tätä surullista tapausta. Peittely sen sijaan on anteeksiantamatonta, Lawrence Bender, E. Bennett Walsh ja pahamaineinen Harvey Weinstein ovat tästä yksin vastuussa. He valehtelivat, tuhosivat todistusaineistoa ja jatkavat valehtelua aiheuttamistaan pysyvistä vammoista.

Lue myös:

    Uusimmat