Mainos

Kohutuottaja lähenteli Gwyneth Paltrow'ta – Brad Pitt puolusti kovin sanoin: "Minä tapan sinut"

Gwyneth Paltrow'n mukaan Brad Pitt puolusti häntä 1990-luvun puolivälissä Harvey Weinsteinin lähentelyn päätteeksi.

Iron Man -elokuvista tuttu Gwyneth Paltrow kertoi joutuneensa elokuvatuottaja Harvey Weinsteinin ahdistelemaksi 1990-luvulla. Paltrow avautui tapahtuneesta Howard Sternin radio-ohjelmassa.

– Hän koitti lähennellä minua hotellihuoneessa. Siihen saakka kokemukseni Miramaxin kanssa oli ollut mitä mainioin, Paltrow sanoi Sternille.

Miramax on Weinsteinin ja hänen veljensä perustama elokuvatuotantoyhtiö.

Näyttelijän mukaan Weinsteinin iskuyritys tuli täysin puun takaa. Muutama viikko tapahtuneen jälkeen Paltrow avautui Weinsteinin käytöksestä sen aikaiselle seurustelukumppanilleen Brad Pittille. Myöhemmin Pitt otti Weinsteinin kanssa yhteen Hamlet-musikaalin ensi-illassa Broadwaylla.

– Hän sanoi, että: "Jos enää koskaan saat hänet tuntemaan olonsa epämukavaksi, minä tapan sinut", tai jotain siihen suuntaan, Paltrow kertoi Pittin sanoneen.

Näyttelijän mukaan hänen välinsä Weinsteinin kanssa olivat aika-ajoin kireät lähentelyn ja Pittin reaktion jälkeen. Paltrow antaa paljon tunnustusta entiselle kihlatulleen.

– Se oli niin mahtavaa, hän käytti kuuluisuuttaan ja vaikutusvaltaansa hyväkseen minua puolustaakseen aikana, jolloin minulla ei ollut vielä kumpaakaan, näyttelijä hehkutti.

Viime lokakuussa Paltrow kertoi Weinsteinin ehdottaneen hänelle hierontaa. Paltrow oli tapauksen aikaan 22-vuotias ja vielä näyttelijänuransa alkuvaiheessa.

Yli 60 naista on syyttänyt Weinsteinia joko seksuaalisesta ahdistelusta tai hyväksikäytöstä. Elokuvatuottaja on kieltänyt suurimman osan väitteistä, mutta pyysi käytöstään anteeksi viime syksynä, kun ensimmäiset syytökset vyöryivät julkisuuteen.

Lähde: Fox News

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja