QAnonin "valaisema" kalifornialaismies tappoi lapsensa harppuunapyssyllä – uskoi jälkikasvussaan olleen käärmeen dna:ta

Surffauskoulua pitänyt 40-vuotias Matthew Taylor Coleman on tunnustanut murhanneensa kaksi lastaan. Veriteot hän teki kalastuksessa käytettävällä harppuunapyssyllä. Asiasta uutisoi muun muassa CBS News.

Tapauksen erikoisuutta lisää miehen viranomaiselle kertoma motiivi. 

– Hän uskoi lapsien kasvavan hirviöiksi, oikeusasiakirjoissa todetaan.

Tämän estääkseen kalifornialainen Coleman vei 2-vuotiaan poikansa ja 10-kuukautisen tyttärensä lauantaina Meksikoon. 10-kuukautisen lapsensa Coleman kuljetti Meksikoon laatikossa. Tätä hän perusteli FBI:lle sillä, ettei autossa ollut vapaata istuinta.

Meksikoon saavuttuaan Coleman kirjautui hotelliin Rosaritossa. Lastensa kanssa hän lähti hotellista liikkeelle maanantaina ennen auringonnousua.

Viranomaisten mukaan Coleman palasi hotellille myöhemmin aamulla ilman lapsia. Tällä välin hänen uskotaan ampuneen lapsiaan harppuunapyssyllä.

Coleman otettiin kiinni rajalla kun hän oli palaamassa Yhdysvaltoihin. Jo lauantaina miehen vaimo oli kertonut poliisille puolisonsa lähteneen teille tietämättömille.

Kuulusteluissa Coleman sanoi FBI:lle ”valaistuneensa” QAnonin ja illuminati-salaliittoteorioiden avustuksella.

QAnon on eritoten Yhdysvalloissa suosiota kerännyt salaliittoteoria, jonka perustana on ajatus, että ex-presidentti Donald Trumpin johtamat joukot käyvät sotaa rikollisia vastaan, jotka muun muassa harrastavat saatananpalvontaa ja salakuljettavat lapsia. QAnonilla on Suomessakin kannattajia.

Illuminati puolestaan on alkujaan vuonna 1776 perustettu salaseura, joka pyrki heikentämään kirkon ja valtion valtaa. Sittemmin illuminatiin on, vapaamuurareiden tapaan, liitetty lukemattomia salaliittoja.

Colemanin ”valaistuminen” johti näkyihin ja merkkeihin siitä, että hänen vaimossaan oli käärmeen dna:ta, jota luonnollisesti oli täten myös Colemanin lapsissa.

Vaimo oli mitä ilmeisemmin täysin tietämätön puolisonsa suunnitelmista. Hänen mukaansa perhe suunnitteli retkeilyä, kun mies lähti pakettiauton ja lasten kanssa Meksikoon.

Coleman ei myöskään vastannut vaimonsa viesteihin. Aviopari ei vaimon mukaan riidellyt ennen äkkilähtöä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja