Mainos

Pystytkö samaan? Tätä liikettä tuskin näet joogatunneilla

Tämä uskomaton joogaliike ei onnistu aivan kaikilta. 

Instagramissa on viime aikoina levinnyt kuvia ja videoita hieman harvinaisemmasta joogaliikkeestä, joita ei aloittelijoiden joogatunneilla tehdä. Syy tähän on yksinkertaisesti se, että liike on äärimmäisen vaikea ja tarvitsee paljon treeniä. Kyseessä on liike nimeltä nauli.

Nauli on vatsalihaksia harjoittava liike, joka suoritetaan rutistamalla vuorotellen toisen puolen vatsalihaksia. Liikkeessä vatsa vedetään sisään niin, että se näyttää silti olevan täysin rentona.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Videoita katsellessa ei voi kuin ihmetellä, miten jotkut oikein pystyvät tähän?

Liike vaatii sitkeyttä ja kärsivällisyyttä

Kaliforniassa joogaopettajana toimiva Aubry Wiltche kertoo harjoittaneensa naulia jo kahdeksan vuoden ajan. Naisen sanojen mukaan liike tuottaa autuasta hierontaa sisäelimille, ja naulin uskotaankin toimivan lääkkeen tavoin. Oikein suoritettuna se voi lievittää ummetusta ja poistaa muita ruoansulatusongelmia luonnollisella tavalla.

Kaikille niille, jotka innostuivat nyt kokeilemaan liikettä, tässä pieni muistutuksen sana. Sen harjoitteleminen vaatii sitkeyttä ja kärsivällisyyttä, ja se tulisi suorittaa mieluiten aamuisin tyhjällä vatsalla.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Seiso jalat lantion leveydellä toisistaan varpaat eteenpäin suunnattuina. Taivuta polvia hieman eteen ja ota käsillä tukea reisistä. Hengitä ulos, kunnes keuhkosi ovat tyhjentyneet viimeistäkin henkäystä myöten. Vedä vatsa kohti selkärankaa ja eristä supistusliike aluksi vasemmalle puolelle vatsaa. Tämän jälkeen vaihda supistusliike oikealle puolelle. Jatka tätä virtaavana liikkeenä niin, että pidätät hengitystä koko liikkeen ajan.

Wiltchen mukaan on myytti, että ainoastaan laihat ihmiset onnistuisivat tässä liikkeessä. Nainen lupaa, että sitkeällä harjoittelulla aivan jokainen voi onnistua.

Jos naulin tekeminen vaatii vielä hieman harjoittelua, kokeile sen sijaan tätä astetta helpompaa joogaliikettä.


Lähde: Cosmopolitan

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.