Putous-näyttelijät paljastavat, miten heidän sketsihahmonsa syntyivät: "Se lähti oikeastaan nimestä"

5:13
Putouksen näyttelijät Ushma Olava, Köpi Kallio sekä Mikko Töyssy paljastavat, miten loivat sketsihahmonsa.

Putouksen ensimmäinen livelähetys nähtiin MTV3-kanavalla lauantaina 21. tammikuuta. Ensimmäisessä lähetyksessä paljastettiin myös kauden sketsihahmot. Näin Putous-näyttelijät loivat hahmonsa. 

Putouksen 15. kauden sketsihahmot ovat nyt julki. Putouksen näyttelijät Ushma Olava, Köpi Kallio sekä Mikko Töyssy kommentoivat tuoreeltaan lauantain suoran lähetyksen jälkeen hahmojaan MTV Uutisille. 

Näyttelijöillä oli helpottuneet tunnelmat ensimmäisen livelähetyksen jälkeen. Mikko Töyssy kertoi, että hänen Cissa Häkkinen -hahmo sai alkunsa Spede-elokuvan kuvauksissa. 

– Se lähti oikeastaan nimestä. Olin sitä haudutellut. Sitten oltiin Spede-elokuvan kuvauksissa ja siellä porukalla mietittiin, että pitäisikö tästä leipoa Putoukseen seuraava sketsihahmo, Töyssy kertoo. 

Ushma esitteli Mursu-hahmonsa ensimmäisessä livelähetyksessä. Itsenäiseksi ja vahvaksi naiseksi itsenään kuvaileva Mursu lähti alun perin Jäämereltä kohti Etelä-Ranskaa, mutta eksyikin matkallaan Suomeen. 

– Kesällä kuvasin tätä ohjelmaa varten sellaisen self-tapen. Tein mökillä huonon mursu-imitaation ja sitten ohjaajamme Antti ihastui siihen. Tämä on mursu 2.0, Olava naurahtaa.

Köpi Kallion porilainen liikunnanopettaja Kari Mutanen on sporttinen ja positiivinen kansankynttilä, varustettuna mahtipontisella tavoitteella. 

– Kari on varmaan yhdistelmä aika montaa porilaista ihmistä. Koulumaailma on lähellä sydäntäni, koska sieltä on jäänyt monta persoonaa mieleen, Kallio luonnehti. 

Videolla näyttelijät kertovat myös, kuinka aikovat rentoutua ensimmäisen livelähetyksen jälkeen!

2:41

3:17

3:01

Putous MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa lauantaisin kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja