Pikahahmot räjäyttivät potin! Muistatko vielä nämä Putouksen kohokohdat?

Putouksessa koettiin viime syksynä monia yllättäviä hetkiä.

Videolla kauden ensimmäinen Näytönpaikka, johon joutui Christoffer Strandberg.

Putouksessa nähtiin viime syksynä monia jännittäviä ja yllättäviä tapahtumia. Tässä kooste kauden kohokohdista!

Roope Salmisen pikahahmo

Putouksen viides suora lähetys starttasi vauhdikkaaseen malliin Tulikokeella, jossa näyttelijät joutuivat luomaan pikahahmot. Yleisö otti uutisen vastaan villiintyneenä.

Myös Roope Salminen joutui yllättäen tekemään pikahahmon, jonka hän esitteli Sote-veteraaniksi.

– Soten runtelema mies, monista leikkauksista selvinnyt, Salminen sanaili

Yleisö äänesti Salmisen Tulikokeen voittajaksi.


Pekka Haaviston vierailu

Putouksen Tulikoe-osiossa näyttelijöiden tehtävänä oli imitoida kuulemaansa puhetta.

Ensimmäisenä imitaatiotehtävää jäi suorittamaan Christoffer Strandberg. Strandberg ja yleisö yllättyivät täysin, kun puhetta pitämään saapui kansanedustaja Pekka Haavisto.


Tanhupallon paluu

Putouksen viime kaudelta tuttu Tanhupallo palasi kertomaan kuulumisiaan. Lähetyksessä selvisi, että Putouksen sketsihahmokilpailun voiton jälkeen Tanhupallo on täyttänyt kuusi vuotta ja saanut uuden ystävän. Hän viihtyy nykyään presidentti Sauli Niinistön ja tämän Lennu-koiran kanssa.

– Kerran Lennulle oli tullut vieroitusoireita, kun se ei ollut nähnyt mua kahteen päivään, Tanhupallo kertoi tohkeissaan.


Helmi-Leenan härski vitsi

Näyttelijä Helmi-Leena Nummela pääsi improvisoimaan suorassa Putous-lähetyksessä, kun hänet istutettiin yllättäen pöydän ääreen tubettaja ja artisti Arttu Lindemanin kanssa.

Helmi-Leenan oli määrä vetää kuvitteellisilla treffeillä roolia sen mukaan, minkä ammatin Roope Salminen näyttelijälle nimesi. Kun Salminen osoitti näyttelijälle ammatiksi portsarin, ei Nummela voinut vastustaa härskin vitsin heittämistä Lindemanille.

– Tolla pärstäkertoimella et tule pääsemään sisään tänä yönä, Nummela letkautti.

Vitsin päätteeksi studioyleisö repesi remakkaan nauruun. Vitsi upposi myös lähetyksessä vierailleeseen Lindemaniin.


Pierun putoaminen

Yksi Vuoden sketsihahmokilpailun yllättävimpiä hetkiä koettiin, kun Pieru joutui jättämään kilpailun neljäntenä hahmona. Surullisena tutuksi tullut hahmo kommentoi putoamistaan tuttuun tapaan apaattisena.

– Anteeksi Suomen kansa, että petin teidän luottamuksenne, enkä ollut teidän äänienne arvoinen. Mie en oo taas mittään, Pieru totesi.

– Nyt mulla on aikaa lähteä Saharaan ja kadota sinne niin kuin minun kaverini.


Maikkarin lauantai-iltoja vauhdittavat viime kaudelta tutut Roope Salminen, Mikko Penttilä, Terhi Suorlahti, Ernest Lawson, Helmi-Leena Nummela ja Christoffer Strandberg. Uutena tulokkaana joukkoon liittyy Mikko Virtanen ja paluun Putous-porukkaan tekee Jenni Kokander.

Putous MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa lauantaisin kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat