Putous-tähti Antti Tuomas Heikkinen paljastaa yllättävän faktan Auto-Seppo-sketsihahmostaan

1:44
Putous-konkarit Antti Tuomas Heikkinen, Pilvi Hämäläinen ja Heikki Ranta kertovat uusien sketsihahmojensa salat

Antti Tuomas Heikkisen sketsihahmon Auto-Sepon oli alunperin tarkoitus olla näyttelijän kaikkien aikojen ensimmäinen Putous-sketsihahmo.

Näyttelijä Antti Tuomas Heikkinen tähdittää Putous-ohjelmaa toista kertaa oman uransa aikana. Heikkinen pääsi ensimmäisen jakson myötä esittelemään toisen sketsihahmonsa Auto-Sepon. 

Heikkinen kertoi MTV Uutisille suoran lähetyksen jälkeen, että Auto-Seppo oli itseasiassa hänen ensimmäinen sketsihahmoviritelmänsä vuoden 2020 keväällä, jolloin hänet nähtiin ensimmäistä kertaa mukana Putouksen näyttelijäkokoonpanossa. Näin ollen Heikkisen oli tarkoitus tuoda tämä hahmo sketsihahmokilpailuun ennen Yölintua, joka selvisi viime vuonna kilpailun finaaliin asti ja sijoittui toiseksi. 

– Se oli silloin vähän erilainen ja eriniminen, sitten se meni vähän jotenkin liian monimutkaiseksi se hahmo ja hauskuus katosi sieltä, ja otin Yölinnun siihen tilalle. Sitten sitä ruvettiin tuossa syksyllä vähän muokkaamaan ja siihen löytyi sellainen yksinkertainen huumorin kaava, joka nauratti mua itseäni sen verran, että totesin, että enköhän minä tämän ota, näyttelijä kertoo. 

Putouksessa tuttuina näyttelijöinä ovat Heikkisen lisäksi mukana Pilvi HämäläinenHeikki Ranta sekä Mikko Töyssy. Tuoreita Putous-kasvoja sen sijaan ovat näyttelijät Maaria NuoranneDennis Nylund sekä Aija Pahkala. Ohjelman juontaa Putous-konkari Christoffer Strandberg.

Putous MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa lauantaisin kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja