Tässä ovat Putouksen sketsihahmot – mukana merinisäkäs, manserokkari ja porilainen liikunnanopettaja

Esittelyssä kaikki uudet sketsihahmot 2:41
Tässä he ovat! Putouksen 15. kauden sketsihahmot!

Putouksen 15. kauden sketsihahmot ovat nyt julki! Tutustu hahmoihin tästä. 

Putouksen ensimmäisessä livelähetyksessä 21. tammikuuta esiteltiin perinteisesti kauden sketsihahmot. Näyttelijät ovat valmistelleet hahmojaan syksystä asti. Tutustu kauden hulvattomiin hahmohin!

1. CISSA HÄKKINEN

Cissa Häkkinen (Mikko Töyssy) on rock-maailman elävä legenda, aito ja alkuperäinen manserokkari. Hokema: "Se on keksiä, raksuja ja rock ‘n’ rollia!"

Sketsihahmo Cissa Häkkinen 3:01

2. LONG JOHNSON

Long Johnson (Aku Sipola) on monimiljardööri, maailmanmatkaaja ja yksi maailman rikkaimmista miehistä. Long on tullut Suomeen ihastelemaan maan mittaamattomia rikkauksia. Hokema: "Uskomazing!"

Sketsihahmo Long Johnson 2:44

3. MURSU

Mursu (Ushma Olava) on Sketsihahmokilpailun historian ensimmäinen merinisäkäs. Itsenäiseksi ja vahvaksi naiseksi itsenään kuvaileva Mursu lähti alun perin Jäämereltä kohti Etelä-Ranskaa, mutta eksyikin matkallaan Suomeen. Hokema: "Eiks o!"

Sketsihahmo Mursu 3:05

4. MISU LÄNTINE

Misu Läntinen (Linda Wiklund) on vastikään Turusta Helsinkiin muuttanut Less Mills-jumppaohjaaja ja vuoden 2011 Miss Paattinen. Misu kokee olevansa kielellinen monitaituri ja hänen harrastuksiinsa kuuluu hokilätkän seuraaminen ja jatkuva riskinotto. Hokema: "Ei täl vaan tois pual Töölöö."

Sketsihahmo Misu Läntine 2:37

5. ESTERI VAKKILAINEN

Esteri Vakkilainen (Joonas Kääriäinen) on haukivuorelainen eläkeläinen ja harrastajanäyttelijä. Hän kulkee aina pilke silmäkulmassaan ja on erittäin viriili ja vetreä ikäisekseen. Esteri lähti mukaan Putoukseen tavoittelemaan pitkäaikaista unelmaansa: julkisuutta. Hokema: "Näin on näkemykset!"

Sketsihahmo Esteri Vakkilainen 3:06

6. KARI MUTANEN

Porilainen liikunnanopettaja Kari Mutanen (Köpi Kallio) on sporttinen ja positiivinen kansankynttilä, varustettuna mahtipontisella tavoitteella. Kari haluaa olla Suomen ensimmäinen suvaitsevainen porilainen. Hokema: "Tärkeint o et kaikki käy suihkus!"

Sketsihahmo Kari Mutanen 3:17

Putous MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa lauantaisin kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat