Putouksen ohjaajana debytoiva Mikko Penttilä paljastaa ohjelman ikimuistoisimman kömmähdyksen – kollega törmäsi tasapainoskootterilla seinään

Taika-Pasi voitti Putouksen 1:29
Mikko Penttilän Taika-Pasi voitti Putouksen sketsihahmokisan vuonna 2018.

Putouksen tulevan kauden ohjaaja Mikko Penttilä ja uusi Putoustähti Pihla Maalismaa vierailivat perjantaina MTV Uutisten Uutisaamussa.

Putouksen 14. tuotantokausi pyörähtää käyntiin lauantaina 5. helmikuuta. Tulevalla kaudella ohjaajana debytoiva ex-putousnäyttelijä Mikko Penttilä sekä ensimmäistä kertaa sinisen Putous-paidan ylleen vetävä näyttelijä Pihla Maalismaa vierailivat perjantaina MTV Uutisten Uutisaamussa.

Kaksikko ounasteli pahimman jännityksen alkavan vasta noin 10 minuuttia ennen suoran lähetyksen alkamista.

– Tuntuu, että pahin jännitys tulee vasta hetki ennen. Kuvittelee olevansa täysin cool, ja sitten menee jalat veteläksi, Maalismaa kuvailee.

Penttilä toimii tulevalla kaudella ensimmäistä kertaa Putouksen ohjaajan roolissa. Hän on toiminut näyttelijänä yhteensä viidellä Putous-kaudella ennen ohjaajan saappaisiin hyppäämistä.

Penttilä kertoo, että yksi hänen Putous-historiansa mieleenpainuvimmista kommelluksista on, kun ex-Putoustähti Minka Kuustonen ajoi tasapainoskootterilla seinään Hahmot vaihtoon -tehtävän aikana.

– Kukaan muu kuin Timo Lavikainen ei saanut ajaa sillä studiossa, muuten kuin salaa. Minka kiskaisi Hahmot vaihtoon -kisassa suoraan seinään sillä. Se oli aika ikimuistettavaa, hän kertoo.

Putous MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa 5. helmikuuta 2022 kello 19.30!

Lue myös:

    Uusimmat