Aki Linnanahde pääsi Putous-kulisseihin – loi oman sketsihahmonsa Niina Lahtisen avustuksella

Aki Linnanahde pääsi luomaan Niina Lahtisen avustuksella oman pikahahmonsa. Katso videolta, millaisen hahmon Linnanahde loi!

Putouksen 15. kausi alkaa lauantaina 21. tammikuuta. Huomenta Suomen juontaja Aki Linnanahde vieraili ohjelman kulisseissa. 

Uusi Putous-kausi starttaa jälleen lauantaina 21. tammikuuta kello 19.30 MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa. Ensimmäisessä livelähetyksessä paljastetaan kauden sketsihahmot, jotka näyttelijät ovat valmistelleet.

Huomenta Suomi vieraili Putouksen kulisseissa Aki Linnanahteen johdolla lauantaiaamuna.

Linnanahde haastatteli muun muassa Putouksen pukusuunnittelija Kaisa Pohjolaa. Hänen mukaansa kaikki on jo valmiina ensimmäistä livelähetystä vasten. 

– Aloimme jo marraskuussa suunnittelemaan hahmoja eli silloin on alkanut minun urakka, Pohjola kertoo. 

Kulisseissa Linnanahde törmäsi myös Putouksen juontajana ensimmäistä kertaa aloittavaan Niina Lahtiseen. Lahtinen on ollut Putouksessa mukana monessa eri roolissa, mutta nyt hän hyppää kohti tuntematonta. 

– Saappaat ovat suuret. Christoffer Strandberg on aivan äärimmäisen hauska ja ihana ihminen, mutta parhaani yritän tässä hommassa. Varmasti saan yleisön empatiat jo sillä, että olen ensimmäinen nainen tässä hommassa, Lahtinen vitsailee. 

Linnanahde pääsi myös luomaan Niina Lahtisen avustuksella oman sketsihahmonsa puvustamossa. Katso videolta, millaisen hahmon Linnanahde loi!

Videolla nähdään myös Putouksen uuden näyttelijän Joonas Kääriäisen sekä konkarin Mikko Töyssyn haastattelu. 

Putous MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa lauantaina 21. tammikuuta kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja