Putouksen suorassa lähetyksessä vieraili jälleen yllättävä uusi tähti – tästä syystä ohjelman tuotantopäällikkö valikoitui rooliin

Putouksen suorassa lähetyksessä nähtiin yllättäviä vieraita sekä historiallisia käänteitä.

Putouksen suorassa lähetyksessä lauantaina 27. helmikuusa tehtiin historiaa, kun sketsihahmokilpailusta pudonneet näyttelijät saivat uuden mahdollisuuden päästä takaisin kilpailuun esittelemällä täysin uudet sketsihahmonsa Jokeri-kierroksen myötä. Neljän näyttelijän joukosta katsojat äänestivät jatkoon Mikko Töyssyn uuden sketsihahmon Tontun. 

Töyssyn Putous-kollegat, yhä sketsihahmokilpailussa hahmoineen mukana olevat Dennis Nylund ja Heikki Ranta fiilistelevät sitä, että saavat Töyssyn Tonttu-hahmon kera mukaan kilpailuun. Kolmikon lisäksi sketsihahmokilpailussa on yhä mukana Pönttö-sketsihahmonsa kanssa Pilvi Hämäläinen

– Tietty kivaa saada messiin lisää hahmoja ja kyllä tässä ihan puntti tutisee, kun Tonttu tulee, Nylund kommentoi. 

– Tosi upeaa duunia Tökältä, tuossa kun me viikon aikana päästiin vähän seuraamaan näitä harjoituksia, niin ne oli hyviä jo silloin, mutta huomasi, että jokainen uusi hahmo oikein syttyi tähän ja sai vähän jotain liven nostatusta. Kaikki oli jotenkin elementissään siellä, Ranta mietti. 

Nylundin ja Rannan sketsihahmot Folke Rundqvist ja Lapin Patja pääsivät viettämään edellisellä viikolla hiihtolomaa, joten viikko oli näyttelijöille sketsihahmojen puolesta hieman rennompi kuin aiemmin. 

– Oli tavallaan aika vapauttavaa olla viikko pois tästä, me ollaan kuitenkin onta kuukautta oltu ja puristettu tätä, koko ajan uutta vitsiä yrittänyt keksiä, niin nyt sitten uusiin energioihin. Ja dynamiikka toki nyt vähän muuttuu kun Tonttu tulee tuohon, niin katsotaan, mitä keksitään, Ranta kertoi. 

LUE MYÖS: 

Suorassa lähetyksessä nähtiin runsaasti muutenkin yllätyksiä, sillä seitsemännessä jaksossa Sarjapudottajat-osiossa yllätysvieraili Putouksen tuotantopäällikko Carlos Marroquin, joka pääsi esittämään Rahapaja-aiheisessa sketsissä sarjassa esiintyvää Professoria. Näyttelijäkolmikko Ranta, Nylund sekä Töyssy hehkuttavat Marroquinin heittäytymistä sekä tulkintaa onnistuneesta roolista.

Marroquin päätyi mukaan rooliin, kun näyttelijät tajusivat tarvitsevansa rooliin tuotannossa työskentelevän henkilön, joka puhuu espanjaa. Kaiken lisäksi Marroquin saatiin näyttämään Professorilta erittäin helposti. 

– Hän hoiti tuon oman roolinsa niin hienosti, että se on se syy, miksi me voitettiin tuo: kiitos Carlos, erittäin hyvää duunia, Ranta intoili. 

– Niin ja kiitos äänestäjille, että äänestitte Rahapajaa – ei kun ainiin mähän en ollut siinä joukkueessa muuten, Töyssy puolestaan vitsaili. 

Alla olevalta videolta näet sketsin, jossa Putouksen tuotantopäällikkö Carlos pääsi tulkitsemaan Rahapajan Professoria!

Putous mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla lauantaisin kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja