Putouksen menestystarina jatkuu maailmalla – televisioformaatti myyty Viroon!

MTV3-kanavan suosittu viihdeohjelma Putous hauskuutta pian myös Virossa.

MTV3-kanavalla jo seitsemän kauden ajan katsojia naurattanut Putous-viihdeohjelma menestyy myös maailmalla. Aiemmin jo Kiinaan myyty suomalainen televisioformaatti on myyty Viroon ja ohjelman tuotanto on jo käynnistynyt.

Putous nähdään Virossa Kanal2:lla maaliskuun alussa. Ohjelman tuottaa yksi maan kokeneimmista tuotantoyhtiöistä Thors Production.

– Olen seurannut suomalaista Putousta jo pitkään. Putouksessa on paljon universaaleja vitsejä. Esimerkiksi uutisankkuri, joka ei osaa lausua s- eikä r-kirjainta, naurattaa varmasti myös virolaista yleisöä. Vaikka suurin osa vitseistä huvittaa katsojia maasta riippumatta, ovat Viron ja Suomen historiat erilaiset, joten kaikkia vitsejä ei pysty ihan suoraan kopioimaan, tuottaja Maarek Toompere kertoo.

Virossa estradilla nähdään nousevia tähtiä, mutta myös kokeneempia näyttelijäkonkareita. Ohjelmassa nähdään sketsien lisäksi suomalaisesta Putouksesta tutut elementit kuten viikkokatsaus ja hahmokilpailu.

– Kaikki on tapahtunut todella nopealla aikataululla. Houstasimme virolaisia viime syksyn tuotannon aikana ja jatkoimme myyntityötä talven yli. Nyt olemme tosiaan siinä tilanteessa, että konsultoimme virolaisia näyttelijöitä mm. hahmojen luomisessa, tuotantoyhtiö Yellow Film & TV:n operatiivinen johtaja Milla Bruneau kertoo.

– Kun olin seuraamassa Putouksen kuvauksia, olin vaikuttunut siitä, kuinka hyvä yhteishenki studiossa oli. Tämän tunnelman toivon välittäväni myös meidän tiimillemme Virossa, Maarek jatkaa.

Lue myös:

    Uusimmat