Putkimies jäi kiinni itse teossa – harrasti seksiä asiakkaan sohvalla tämän ystävän vaimon kanssa: ”Sellaista sattuu”

Onko pettäminen muuttunut hyväksytyksi? 8:22
Onko ihminen tarkoitettu yhteen parisuhteeseen? ”Aina emme onnistu kasvamaan sen oman kumppanin kanssa”

Australialainen putkimies jäi kiinni itse teossa harrastaessaan seksiä asiakkaansa sohvalla. Asiakas paljasti parivaljakon puuhat aviomiehelle.

42-vuotias putkimies tapasi naimisissa olevan 37-vuotiaan naisen asiakkaansa asunnolla. Mitä he tekivät seuraavaksi, tallentui valvontakameran videolle. Voit katsoa australialaisen uutis- ja viihdesivuston sensuroiman videon News.com.au-sivustolta.

Putkimiehen asiakas on neljän lapsen isä. Hän tunnisti videolle tallentuneen naisen erään ystävänsä vaimoksi. Putkimies ja nainen harrastivat häpeilemättä seksiä asiakkaan sohvalla.

Kodinomistaja: Kuinka alhainen sitä voi olla?

– Menin sanattomaksi ja ajattelin vain, kuinka alhainen sitä voi olla. On kuvottavaa, että he tekivät niin jonkun toisen talossa, jossa asuu lapsia, asiakas sanoo.

Olohuoneeseen tallennettu valvontakamera osoittaa talon pihatielle, jonne putkimies parkkeerasi autonsa. Videolle tallentui myös ääniä, jotka jättivät hyvin vähän arvailun varaan. Kodinomistaja itse oli videon kuvaushetkellä lomalla perheensä kanssa.

– Sori kamu, mutta sinun täytyy nähdä tämä, talonomistaja viestitti lähettäessään videon petetylle ystävälleen.

Putkimies: Nyt maineeni on pilalla

Asiakas on tehnyt rikosilmoituksen putkimiehestä, jonka hän uskoo kaiken kukkuraksi varastaneen talosta alkoholijuomia. Putkimies taas on vihoissaan siitä, että talonomistaja julkaisi videon teosta ja avautui tapahtuneesta medialle.

– En ole ylpeä siitä, että harrastin seksiä toisen miehen vaimon kanssa, mutta sellaista sattuu, putkimies toteaa.

Putkimies on myöntänyt, että varatun naisen kanssa pettäminen asiakkaan asunnossa oli väärin. Hän myös kertoo pyytäneensä anteeksi tapahtunutta. Putkimiehen mukaan hän ja asiakas ovat olleet aikoinaan hyviä ystäviä.

– Se oli elämäni huonoin päätös, ja nyt maineeni on pilalla, putkimies sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat