Mainos

Puolet nettikyselyyn vastanneista uskoo kohun vaurioittaneen Audin mainetta

Anna-lehden jutun kuvitusta

53,8 prosenttia MTV3:n nettikyselyn vastauksista on sillä kannalla, että Audin Suomen-myyntijohtajan Esko Kiesin sovinistiset lausunnot ovat vahingoittaneet Audin mainetta. 46,2 prosenttia vastauksista oli päinvaastaisella kannalla.

Kysymykseen Onko Kiesin puheilla vaikutusta Audin maineeseen tuli 2 935 vastausta. Niistä 1 580 oli kyllä-vastauksia ja 1 355 ei-vastauksia.

- Audi sai valitettavasti negatiivista mainetta. Onneksi suurin osa suomalaisista miehistä suhtautuu naisiin eri tavalla kuin Kiesi. Muuten Suomi olisikin kehitysmaa, eikä täällä paljon Audeilla tai muillakaan ajeltaisi, kuuluu yksi vastaus.

- Typerän pyrkyrin typerä kannanotto. Suomalainen mies ja auto: siinä yhdistelmä, joka näkyy liikenteessä, perusteltiin erästä kyllä-vastausta.

Toisaalta jotkut vastaajat erottivat toisistaan Audin automerkkinä ja sitä myyvän Kiesin.

- Mihin nyt Audin maine katoaisi? Eivät sanat sitä voi huonontaa. Olipa arka ja naisia pelkäävä mies, kun heikolla itsetunnolla varustettujen, herkkähipiäisten naisten takia erosi, perustellaan yhtä ei-vastausta.

- Jos nyt asiaa terveellä maalaisjärjellä ajattelee, kyseessähän oli yksittäisen miehen mietteitä huumorimielessä.Audi ei ole tuotteena yhtään sen huonompi kuin ennen tätä kohua, kuuluu toinen ei-vastauksen perustelu.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.