Punaisen kortin saanut Neymar jatkoi rajusanaista tylytystään – "En kunnioita sinua!"

3:03
Videolla kuvaa sunnuntain PSG:n ja Marseillen dramaattisesta ottelusta.

PSG-tähti Neymar sai punaisen kortin lyötyään Marseillen Alvaro Gonzalezia takaraivoon. Ottelun jälkeen Neymar syytti Gonzalezia rasismista, mutta tämä kielsi kuitenkin brassitähden syytökset. Neymar ei sulattanut Gonzalezin viestiä lainkaan.

PSG:n ja Marseillen välinen huippuottelu sai tulisen käänteen, kun ottelun lisäajalla syttyi joukkokahakka. Peräti viisi pelaajaa sai tilanteesta punaisen kortin. Yksi ulosajetuista oli Neymar, joka löi avokämmenellä Gonzalezia takaraivoon.

Neymar ja Gonzalez ajautuivat sanaharkkaan ottelun loppuhetkillä jo ennen kuin joukkokahakka syttyi. Neymar syytti Gonzalezia ottelun jälkeen rasistisesta kielenkäytöstä kovin sanoin Twitter-tilillään.

– Kadun vain, etten lyönyt sitä kusipäätä kasvoihin. VARista on helppo havaita "aggressioni". Haluan nyt nähdä kuvaa rasistista kutsumassa minua "kusipääapinaksi". Sen haluan nähdä, Neymar kirjoitti Twitter-tilillään.

Gonzalez vastasi Neymarin syytöksiin napakasti.

– Rasismille ei ole tilaa. Joskus sinun on vain opittava häviämään ja hyväksyttävä se, Gonzalez kirjoitti Twitterissä.

Neymar ei sulattanut vastustajansa piikittelevää vastausta, vaan kirjoitti espanjalaistopparille tulisen viestin.

– Et ole mies, joka pystyy myöntämään virheensä. Häviäminen on osa urheilua. Loukkaaminen ja rasismi ei. En kunnioita sinua! Sinulla ei ole luonnetta! Myönnä mitä sanoit, Neymar jatkaa tylytystään.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja