Punainen matto kuhisi julkkiksia Malickin elokuvan ensi-illassa – katso kuvat!

Ohjaaja Terrence Malickin odotettu uutuuselokuva The Tree of Life tukki Cannesin elokuvajuhlien punaisen maiton eri alan tähdistä. Niin tähtipariskunta Brad Pitt ja Angelina Jolie kuin laulaja Gwen Stefanikin loisti parrasvaloissa.

Cannesin elokuvajuhlilla tänä vuonna ensi-iltansa saanut ohjaaja Terrence Malickin kiinnostava uutuus The Tree of Life sai ristiriitaisen vastaanoton kriitikoilta ja lehdistöltä, joille elokuvat näytettiin ennen sen virallista festivaaliensi-iltaa.

Osa katsojista buuasti rajusti, toiset taas aplodeerasivat kiihkeästi. Elokuva, jonka pääosissa nähdään Brad Pitt, Sean Penn ja Jessica Chastain, piti näyttää jo vuosi sitten elokuvajuhlilla, mutta se ei valmistunut ajoissa. Maailmankaukkeuden syntytarinaa ja yhden perheen historiaa yhdistävä elokuva on jakanut kriitikot kahteen leiriin. Toisten mielestä elokuva oli koskettava, kun osa taas tuomitsi Malickin menneen tällä kertaa yli hilseen.

Elokuvan pääosaa näyttelevä Pitt puolusti ujoa ja mediaa välttelevää ohjaaja-käsikirjoittajaa, joka katosi näytöksen jälkeen tavoittamattomiin.

– Hän (ohjaaja Terrence Malick) tekee elokuvia ja haluaa keskittyä taiteelliseen työhönsä, ei elokuvansa myymiseen, Pitt kommentoi festivaaleilla.

– Herra Malick on erittäin ujo. Uskon, että hänen työnsä puhuvat puolestaan, totesi elokuvan tuottaja Sarah Green.

Elokuvan ensi-ilta täytti punaisen maton tähdistä. Katso kuvagalleriasta, ketkä julkkikset halusivat nähdä ohjaajan uuden elokuvan!

Kuvia The Three of Life (suom. elämän puu) -elokuvasta:


MTV3/Helmi

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja