Mainos

Pulska sammakko joutui pinteeseen – vääntäytyi ahneuksissaan terassilaudoituksen väliin

Terassilautojen väliin itsensä kammennut sammakko käynnisti pelastusoperaation Norwichin Old Lakenhamissa, Itä-Englannissa.

Ilmeisesti saalistaessaan terassin alle pyrkinyt sammakko kärsi ahneudestaan, sillä se oli liian pulskassa kunnossa mahtuakseen sujahtamaan lautojen välistä ja jäi jumiin keskivartalostaan.

Talon omistajat huolestuivat sammakon ahdingosta ja ottivat yhteyttä Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals -eläinsuojelujärjestöön.

"Se tunsi olonsa varmasti todella epämukavaksi"

Järjestöstä paikalle lähetetty Jason Finch riemuitsi sammakon vapauduttua pinteestä ja kertoi sen olleen suurin ja lihavin kurnuttaja, johon hän on koskaan törmännyt.

– Voin kuvitella, kuinka se oli vain hyvän kärpäsen tai herkullisen hyönteisen perässä ja päätti tunkea päänsä alas raosta.

– Talon omistajat ohjasivat minut puutarhaan, eikä kestänyt kauaa huomata pieniä ilmassa vispaavia jalkoja, jotka sojottivat terassin puisen laudoituksen välistä.

– Tiesin, että minun täytyy saada pieni kaveri ulos mahdollisimman nopeasti. Se tunsi olonsa varmasti todella epämukavaksi, Finch kertoo.

Sammakko ei kuitenkaan hievahtanut Finchin yritettyä irroittaa sitä lautojen välistä. Sen sijaan se onnistui sujahtamaan raosta terassin alle omin voimin.

Sammakko pääsi takaisin vapauteen

RSPCA:n edustaja päätti talon omistajien kanssa, että terassiin on sahattava reikä, jonka kautta sammakko pääsisi hyppäämään ulos. Myöhemmin kuistin alta ilmestynyt eläin vapautettiin talon puutarhassa sijaitsevaan lampeen.

– Tahdon kiittää talon omistajia siitä, että he ottivat meihin yhteyttä ja antoivat meidän tehdä sen, mitä eläimen pelastamiseksi tuli tehdä.

– Sydäntäni lämmittää, kun ihmiset ovat valmiita näkemään ylimääräistä vaivaa eläinten hyväksi, Finch kertoi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.