Mainos

"Vahinkoja sattuu" – Erik kadotti lähes kolmemetrisen anakondansa ja käärmehysteria oli valmis: Turvavyö paljasti lopulta karkulaisen olinpaikan

1:35
Katso video: Omistaja kadotti lähes kolmimetrisen anakondan

Mies kadotti lähes kolmemetrisen anakondan New Yorkin Hampton Bayssa. Turvavyön nykäisy paljasti lopulta karkulaisen olinpaikon.

– Tuokaa Bertha kotiin. Kuka tahansa, jos näette häntä. Olen vain niin turhautunut.

Nämä sanat kuuluivat matelijamiehenäkin tunnetun Erik Callenderin suusta, joka oli hävittänyt New Yorkin Hampton Bayssa samana aamulla lähes kolmemetrisen anakondansa, Berthan. 

Callender oli lastannut aamulla pakettiautonsa täyteen matelijoita, joiden kanssa miehen oli tarkoitus matkata myöhemmin Washington D.C.:hen koulutustapahtumaan. 

– Siinä mielessä hauskaa, että me itse koulutamme lapsia pitämään lemmikit aisoissa. Mutta vahinkoja sattuu, Callender kertoo. 

Etsintäoperaatio käynnistyi

Bertha onnistui pakenemaan aikaisin aamulla Callenderin pakettiauton kyydistä. Alkuiltaankaan mennessä käärmettä ei näkynyt misään. 

Berthan katoamista lähtivät selvittämään myös viranomaiset, jotka etsivät käärmettä muun muassa pusikoista, talojen alapohjista sekä autojen alta.

Viranomaiset olivat huolissaan siitä, että käärmettä ei löytynyt.

– Se ei ole myrkyllinen käärme, mutta se on kuristaja ja voi pelätessään hyökätä, kertoi Suffolkin eläinsuojeluviranomainen Roy Gross.

Myöhemmin illalla Bertha ilmoittikin yllättäen olemassaolostaan, kun Callender oli ajamassa autoaan. Käärme löytyi lopulta sieltä, missä se alunperin oli, pakettiautosta.

– Tunsin nykäyksen turvavyössäni. Katsoin alaspäin ja siellä se luikerteli. Voi hyvä jumala, melkein törmäsin autollani, koska olin niin innoissani löytymisestä, hän muistelee.

Callender kertoo hankkivansa lukon käärmeen kuljetuslaatikkoon, jotta pakomatka ei onnistu tulevaisuudessa.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja