Mainos

Kuvat: Pullea orava juuttui viemärikaivon kanteen Saksassa – jatkoi syömistä päästyään pinteestä

Pelastustyöntekijät kohtasivat surkuhupaisen näyn Münchenissä, Saksassa, kun heidät hälytettiin auttamaan viemärikaivon kanteen juuttunutta, hieman tukevarakenteista oravaa.

Saksalaisen Rheinische Post -lehden mukaan pinteeseen joutuneen oravan huomasi ensimmäisenä ohikulkija, joka yritti helpottaa eläimen ahdinkoa valelemalla sen kasviöljyllä ja saada sen siten lipsahtamaan irti viemärikaivon kannesta. Yritys kariutui, sillä orava oli liian suurikokoinen.

Kun ohikulkijan hälyttämät eläinpelastajat saapuivat paikalle, orava oli pahoin kylmettynyt ja se oli väsynyt ”epätoivoisista yrityksistä kammeta itsensä vapauteen”, Rheinische Post kertoo.

Ohikulkija ja eläinpelastaja onnistuivat kuitenkin nostamaan painavan viemärikaivon kannen yhteisvoimin ja vedettyä jyrsijän irti siitä alakautta.

Pelastusoperaation kerrotaan kestäneen kaikkiaan jopa tunnin. Välikohtauksen jälkeen orava käärittiin lämpimään pyyhkeeseen, ruokittiin ja kuljetettiin paikallisen eläinyhdistyksen tiloihin, missä se nimettiin ”Olivioksi” öljyisen turkkinsa mukaan.

Rheinische Postille puhunut eläinyhdistyksen edustaja Sabine Gallenberger kertoi, että orava toipui onnettomuudesta hyvin. Edes sen ruokahalu ei kärsinyt stressaavan tilanteen johdosta.

– Hän oli lähes kuollut. Nyt hän syö paljon ja nukkuu kaiken aikaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.