PSG taistelee taas aikaa vastaan – joukkueen Mestarien liiga -tähti kärsii takareisivammasta

PSG saattaa joutua pelaamaan Mestarien liigan välieräottelunsa ilman ykkösvahtiaan Keylor Navasia. Ranskalaisjoukkueen huipputorjuja kärsii takareisivammasta, eikä hänen pelikuntonsa ensi tiistaina ole vielä varmaa.

Navas loukkaantui PSG:n dramaattisessa 2-1-voitossa Atalantaa vastaan viime keskiviikkona. Costa Rican maajoukkuetähti jätti kentän 10 minuuttia ennen päätösvihellystä, jonka jälkeen Sergio Rico hyppäsi hänen tilalleen tolppien väliin. Navas venyi kolmeen erinomaiseen torjuntaan ennen kuin hän loukkaantui.

Nyt 33-vuotias taistelee aikaa vastaan ollakseen pelikunnossa ensi viikon tiistaina, kun PSG kohtaa Atlético Madridin päihittäneen RB Leipzigin Mestarien liigan välierävaiheessa. Entinen Real Madridin mies on voittanut urallaan kolme Mestarien liigan kannua - enemmän kuin kukaan muu PSG:n nykyisistä pelaajista.

– Tutkimukset ja magneettikuvaukset ovat vahvistaneet repeämän hänen kaksipäisessä reisilihaksessaan. Hänen tilannettaan arvioidaan lauantaina uudelleen, mutta hänen osallistumisensa tiistain peliin on epävarmaa, PSG tiedotti torstai-iltana.

PSG:n onneksi avainpuolustaja Thiago Silvan uskotaan olevan pelikunnossa Leipzigiä vastaan. Brassipelaaja loukkasi myös takareitensä, mutta ei lähtenyt vaihtoon.

Päävalmentaja Thomas Tuchel toivoo myös voivansa laittaa Kylian Mbappén avaukseen ensi viikon välieräottelussa. Nilkkavammasta palautuva ranskalaistähti pelasi noin 30 minuuttia Atalantaa vastaan ja nousi saman tien tärkeään rooliin viime hetkien voitossa.

Mestarien liigan puolivälierät C Morella tällä viikolla:

Barcelona–Bayern München perjantaina klo 21.55 C More Sport 1:llä

Manchester City–Lyon lauantaina klo 21.55 C More Sport 1:llä

Studiolähetys alkaa päivittäin klo 21.30. Ottelut ja studio-osuudet nähtävissä myös cmore.fi-suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat