PSG-pomo valmis myymään Neymarin yhdellä ehdolla – "Hän voi lähteä, jos saamme tarjouksen"

Neymar taituroi tyylikkäästi PSG:n jo 2-0-johtoon 1:19
Videolla Neymarin otteita PSG:n paidassa.

Brassitähti Neymaria on viety viime päivinä siirtohuhuissa pois PSG:stä. PSG:n urheilutoimenjohtaja Leonardo on valmis myymään Neymarin, jos sopiva tarjous tulee eteen.

Neymar on pyörinyt kesällä siirtohuhujen kohteena, jotka vievät brassitähteä pois Pariisista. Lähteiden mukaan Neymar on lähellä paluuta Barcelonaan, jonka riveistä hän aikoinaan saapui PSG:hen kaksi vuotta sitten. PSG:n urheilutoimenjohtaja Leonardo on valmis myymään

– Neymar voi lähteä PSG:stä, jos saamme tarjouksen, joka sopii kaikille. Tosin emme tiedä, haluaako kukaan ostaa häntä tai millä hinnalla. Mitään ei tehdä yhdessä päivässä, se on varma, PSG-pomo Leonardo toteaa.

Neymar on pelannut PSG:ssä nyt kahden kauden ajan, mikä näyttäisi nyt olevan tarpeeksi brasilialaistaiturille.

– Kaikille on selvää, että hän haluaa lähteä, mutta jalkapallossa sitä sanoo yhtenä päivänä toista kuin seuraavana päivänä. Se on hämmästyttävää, mutta niin se on, Leonardo jatkaa.

Vaikka Neymaria on viety vahvasti Barcelonaan, ei PSG ole saanut vielä yhtään tarjousta tähtipelaajastaan. Ilman tarjousta ei synny myöskään sopimusta.

– Tilanne on selvä kaikille osapuolille. Yksi asia on varmaa: hänellä on vielä kolme vuotta sopimustaan jäljellä, ja kun emme ole saaneet yhtään tarjousta, emme voi keskustella mistään. 

Lue myös:

    Uusimmat