Barcelona-pomo pani pisteen Neymar-pulinalle – jäikö portti silti raolleen?

Jalkapallon mahtiseuralla FC Barcelonalla ei ole suunnitelmia hankkia Neymaria takaisin PSG:stä, kertoo Barcan varapuheenjohtaja Jordi Cardoner.

Videolla Neymarin vapaapotkumaali Mestarien liigan ottelussa Belgradin Punaista tähteä vastaan. 

Brasilialaistähti Neymarin on kerrottu kaipaavan takaisin Barcelonaan. Espanjalaismedia Cadena Ser kertoi tuoreeltaan, että Neymar olisi myös päässyt PSG:n kanssa yhteisymmärrykseen mahdollisesta siirrosta takaisin Barcelonaan.

Joidenkin viimeaikaisten mediaraporttien mukaan FC Barcelonalla olisi myös haluja hankkia Neymar takaisin PSG:stä. Jordi Cardoner pani tänään perjantaina pisteen näille puheille – mutta jäikö portti paluulle silti raolleen, koska Cardoner jatkoi kommenttiaan mielenkiintoisella tavalla?

– Kukaan Barcan johdosta ei ole puhunut mahdollisuudesta hankkia Neymar takaisin. Juuri nyt emme voi antaa asiaan vastausta, koska kukaan ei ole edes maininnut mitään siitä, Cardoner sanoi radiokanava SER Catalunyaille uutistoimisto Reutersin mukaan.

"Juuri nyt" on kommentissa mielenkiintoinen, spekulaatioita osuus. Neymar siirtyi Barcelonasta PSG:hen 222 miljoonalla eurolla kesällä 2017. Neymarin PSG-kontrahti ulottuu kesään 2022.

Lue myös:

    Uusimmat