Kylian Mbappen siirtosaaga paisuu entisestään – PSG-pomo avasi suunsa: "Hän on aina luvannut niin"

Kylian Mbappe muka suivaantunut Messin tulosta? Ensimmäisten harjoitusten perusteella väitteet voi unohtaa 2:14
Kylian Mbappe muka suivaantunut Lionel Messin tulosta? Ensimmäisten harjoitusten perusteella väitteet voi unohtaa.

PSG:n urheilutoimenjohtajana toimiva Leonardo on ottanut kantaa tähtihyökkääjä Kylian Mbappen ympärillä pyörivään siirtokeskusteluun.

Ranskalaistähti Kylian Mbappe on ollut yksi viime päivien puhutuimmista jalkapalloilijoista. 22-vuotiaan taiturin on uutisoitu haluavan siirtyä Real Madridin paitaan. 

PSG:n urheilutoimenjohtaja Leonardo myöntää Mbappen haluavan lähteä seurasta, mutta PSG ei aio päästää timanttiaan lähtemään halvalla.

– Hän haluaa lähteä. Minusta se on selvää. Jos hän haluaa lähteä, emme pidättele häntä. Mutta kaikki tapahtuu meidän ehdoillamme, Leonardo toteaa RMC:lle.

Ranskalaisjätti aikoo kuitenkin tehdä vielä kaikkensa, jotta Mbappe solmisi jatkosopimuksen PSG:n kanssa. Jos Mbappe jää PSG:hen, mutta ei solmi jatkosopimusta, on hän vapaa siirtymään mihin tahansa seuraan ilmaiseksi ensi kesänä. Sitä PSG ei missään nimessä halua.

– Kylian on aina luvannut meille, ettei hän lähde seurasta ilmaiseksi. Hän on aina sanonut niin, Leonardo kertoo.

– Emme ole koskaan avanneet ovea hänen lähdölleen. Meidän tavoitteemme on yhä solmia jatkosopimus hänen kanssaan, eikä meillä ole mitään varasuunnitelmaa.

Pariisilaislehti L’Equipe uutisoi aiemmin, että Real Madrid teki Mbappesta 160 miljoonan tarjouksen. Leonardo myöntää saaneensa espanjalaisjätiltä tarjouksen, mutta ei paljasta tarjouksen yksityiskohtia.

– En voi vahvistaa lukuja, mutta niillä nurkilla se on. Se on vähemmän kuin mitä me maksoimme hänestä. Tarjous on kaukana Mbappen nykyarvosta, Leonardo sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat