Siirtopommi tekeillä! Neymar jättämässä PSG:n – ollut yhteydessä Valioliigan suurseuraan

Jalkapallon supertähti Neymar harkitsee lähtevänsä Paris Saint-Germainista tänä kesänä, kertoo ESPN. Ranskan suurseura olisi tiettävästi tyytyväinen brasilialaishyökkääjän lähtöön.

Yhteyttä on otettu Chelseaan, joka on yksi niistä harvoista seuroista, joilla olisi varaa Neymarin värväämiseen. Valioliigaseuran uusi omistaja Todd Boehly on halukas tekemään suuren vaikutuksen siirtomarkkinoilla tänä kesänä.

Samaan aikaan Neymarin brasilialainen joukkuetoveri ja läheinen ystävä Thiago Silva on puhunut 30-vuotiaan liittymisen puolesta Stamford Bridgelle. Nähtäväksi kuitenkin jää, ovatko Chelsea ja Neymaria PSG:ssä valmentanut Thomas Tuchel kiinnostuneita hänen värväämisestään.

Neymarin agentti Pini Zahavi pyrkii kartoittamaan muita mahdollisia kosijoita. Hän on kuitenkin tietoinen siitä, että vain kaksi tai kolme joukkuetta voi päästä edes lähelle Neymarin PSG:ssä tienaamia rahoja.

Neymar allekirjoitti 12 kuukautta sitten uuden sopimuksen PSG:n kanssa. Hänen vuosipalkkansa on 43 miljoonaa euroa bruttona, bonuksi lukuun ottamatta. Hänellä on vielä peräti viisi vuotta sopimusta jäljellä.

PSG on avoin Neymarin lähdölle, sillä se pyrkii uudistamaan joukkuettaan ja muuttamaan kulttuuriaan tähtipelaajista joukkuemoraaliin. Kylian Mbappe on projektin ytimessä, hänen tehtyä yllättävän päätöksen hylätä Real Madrid ja allekirjoittaa uusi sopimus.

Neymar liittyi PSG:hen Barcelonasta maailmanennätysmaksulla 222 miljoonalla eurolla elokuussa 2017, ja hänen viisi vuottaan Ranskassa ovat olleet vaihtelevia. Vaikka hän on voittanut Ligue 1:n neljä kertaa, ei PSG ole onnistunut voittamaan himoitsemaansa Mestarien liigaa. Vuoden 2020 finaalitappio Bayern Münchenille on lähimpänä sitä saavutusta.

Lue myös:

    Uusimmat