PSG:lle kova isku: Lionel Messi sivuun

Ranskalaisseura PSG:n supertähti Lionel Messi ei ole mukana, kun PSG jatkaa jalkapallon Mestarien liigan alkulohkopelejään keskiviikkoiltana saksalaisen Leipzigin vieraana.

PSG:hen kovan kohun myötä kesällä espanjalaisesta Barcelonasta tulleella Messillä, 34, on reisi- ja polvivaivaa. Hän tuli avauspuoliajan jälkeen vaihtoon PSG:n perjantaisessa Ranskan liigan pelissä Lilleä vastaan, mutta PSG-valmentaja Mauricio Pochettino arveli tuolloin Messin olevan pelikuntoinen Leipzigissä.

Maanantaina miestä ei kuitenkaan nähty harjoituksissa, ja tiistaina PSG vahvisti, ettei Messiä nähdä keskiviikon ottelussa.

Messi on aiemmin tällä kaudella huilannut loukkaantumisen takia kaksi ottelua. Hänen otteensa PSG:ssä eivät oikein ole häikäisseet, mutta kaksi viikkoa sitten hän nosti PSG:n 3–2-voittoon Leipzigistä Pariisissa kahdella maalillaan. PSG on kolmen kierroksen jälkeen lohkokärjessä seitsemällä pisteellään, Manchester City on pisteen päässä. 

Leipzig-PSG-ottelua suorana lähetyksenä C More Sport 2 -kanavalla ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa keskiviikkona kello 21.55 alkaen. 

Lue myös:

    Uusimmat