PSG:hen jäänyt Kylian Mbappe lähetti viestin Real Madridille – "Olen heidän ykkösfaninsa"

PSG:n kanssa jatkosopimuksen tehnyt supertähti Kylian Mbappe lähetti sosiaalisessa mediassa viestin Real Madridille ja espanjalaisseuran puheenjohtaja Florentino Perezille.

Mbappen siirtosaaga on kytenyt jo viime kesästä lähtien, kun ranskalaistähti ilmoitti haluavansa lähteä PSG:stä. Ranskalaisseura sai kuitenkin tähtensä jäämään, mutta Mbappen tulevaisuus seurassa näytti epävarmalta.

23-vuotias Mbappe on läpi talven pohtinut seuravalintaansa. Ranskalaistähden lähipiiri on kertonut useampaan otteeseen, että päätös oli Mbappelle äärimmäisen vaikea.

Saaga saatiin päätökseen lauantaina, kun Mbappe solmi kolmivuotisen jatkosopimuksen PSG:n kanssa. Uutinen aiheutti runsaasti keskustelua, sillä monet tahot uskoivat Mbappen siirtyvän Real Madridiin. Lähteiden mukaan myös Real Madrid odotti Mbappen valinnan kohdistuvan espanjalaisjättiin.

Mbappe julkaisi sunnuntaina Instagram-tilillään viestin, jossa lähettää kiitoksensa Real Madridin suuntaan.

– Haluan vilpittömästi kiittää Real Madridia ja seuran presidentti Florentino Perezia. Ymmärrän sen kunnian ja etuoikeuden, että Real Madridin kaltainen instituutio halusi minut. Ymmärrän heidän pettymyksensä, Mbappe kirjoittaa viestissään.

Mbappe kertoo kannustavansa Real Madridia, kun se kohtaa tulevana lauantaina Liverpoolin Mestarien liigan finaalissa.

– Olen heidän ykkösfaninsa Pariisissa pelattavassa Mestarien liigan finaalissa.

Lue myös:

    Uusimmat