Vuosien saaga huipentumassa: Kylian Mbappe kertoi ratkaisustaan PSG:lle – Real Madrid -tähdeltä heti kujeilevaa vihjailua

PSG-supertähti Kylian Mbappé kurottaa palloon – verkko heiluu kulmatilanteessa 1:07
Video: Kylian Mbappe osoitti merkityksensä PSG:lle heti Mestarien liigan pudotuspelien avauksessa

Pariisilaista PSG:tä edustavan supertähden Kylian Mbappen vuosia kestänyt siirtosaaga lähestyy päätepistettä. Torstai-iltana arvostettu, huippujalkapallon siirroista usein tarkasti perillä oleva italialaistoimittaja Fabrizio Romano sekä pariisilaislehdet L'Équipe ja Le Parisien kertoivat Mbappen vihdoin ilmoittaneen PSG:lle jättävänsä seuran kesällä.

Pariisissa kasvanut Mbappe ilmoitti PSG:n presidentille Nasser Al-Khelaifille torstaina poistuvansa seurasta kesällä vapaana agenttina. Lähdön tarkemmista ehdoista ei ole vielä päästy sopimukseen, mutta iso kuva on selvä: Mbappen seitsemän vuoden ajanjakso PSG:ssä päättyy tähän kauteen.

Mbappen siirtymistä Real Madridiin on pidetty jo usean vuoden ajan varmana, mutta joka kesä siirto on lopulta kaatunut. Nyt espanjalaisjätin kerrotaan olevan entistä luottavaisempi ranskalaisen suhteen, vaikka seuran palkkatarjous Mbappelle on merkittävästi alhaisempi kuin se olisi ollut kesällä 2022. 

Real Madrid ei myöskään Romanon mukaan tarjoa Mbappelle yhtä korkeaa palkkaa kuin tämä ansaitsee tällä hetkellä Pariisissa.

Espanjalaislehti Marcan mukaan Realin sopimustarjous Mbappelle ei olisi enää edes puolta aiemmin tarjotusta 53,8 miljoonan dollarin vuosiansioita tarkoittaneesta tarjouksesta. 

Madridin on kerrottu haluavan toteuttaa Mbappen siirto nyt seuran omilla ehdoilla vuosien vatuloinnin jälkeen. Sopimuksen sisällöstä neuvotellaan yhä, mutta Real Madridin pukukopin on kerrottu olevan luottavainen ja toiveikas Mbappen saapumisen suhteen. 

Myös sosiaalisessa mediassa on nähty Realin pelaajien hykerteleviä reaktioita Mbappen torstai-illan ilmoitukseen.

 

 

 

 

 

 

 

Lue myös:

    Uusimmat