Kylian Mbappe lupailee pian isoja siirtouutisia – "Kyse on päivistä"

PSG:n jättävä supertähti Kylian Mbappe kertoo uuden osoitteensa selviävän hyvinkin pian.

25-vuotiaan Mbappen tulevaisuus on ollut tapetilla jo pidemmän aikaa. Toukokuun alussa Mbappe vahvisti jättävänsä PSG:n seitsemän seurassa vietetyn kauden jälkeen.

Jalkapallomaailman supertähteä on viety huhuissa jo pitkään Real Madridiin ja monet tahot pitävät jättisiirtoa jo lähes varmana. Mbappe kertoi CNN:n haastattelussa, että uusi osoite ratkeaa hyvinkin pian.

– Seuraava joukkueeni virallistaa uutisen pian. Kyse on vain päivistä. En malta odottaa. Olen iloinen. Meidän pitää vain odottaa jotain päiviä, Mbappe myhäilee CNN:lle.

Mbappe kertoo odottavansa uutta haastettaan vesi kielellä.

– Muutan pois kotimaastani ensimmäistä kertaa. Olen siitä todella innoissani. Siitä tulee upea kokemus, enkä malta odottaa, että pääsen uuteen joukkueeseeni, Mbappe ilakoi.

Mbappe oli ensimmäisen kerran lähtökuopissa PSG:stä jo vuonna 2022, mutta päätyi tuolloin pitkän pohdinnan jälkeen jäämään sittenkin PSG:hen vahvoista lähtöhuhuista huolimatta. Ranskalaistähti myöntää, että tuo päätös oli äärimmäisen vaikea.

– Se oli todella iso ja vaikea päätös. En kuitenkaan kadu mitään. Se ei ollut helppo tilanne, enkä toivo vastaavanlaista tilannetta kenellekään, Mbappe sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat