Prostituoituna työskentelevä asianajaja tahtoo laillistaa seksityön – kotona tiedetään, mitä vaimon pitkillä työmatkoilla tapahtuu

Avioliitossa elävä yhdysvaltalaisäiti työskentelee asianajajana ja siinä sivussa prostituoituna. Katso koko haastattelu videolta.

Katherine Sears työskentelee asianajajana Iowassa ja prostituoituna Las Vegasissa. Hän aloitti seksityön kolme vuotta sitten ollessaan 27-vuotias. Tapauksesta kertoo CNN.

– Pidän seksistä. Se on hauskaa ja voin saada siitä rahaa, Sears perustelee ammatinvalintaansa kainostelematta.

Hän tunnustaa olevansa luonteeltaan todella ujo, mutta kokee seksityön voimaannuttavaksi. Bordellissa työskentely on jotain, mitä hän on aina halunnut tehdä.

Pariskunta suhtautuu seksityöhön samoin kuin muuhunkin työhön

Sears suhtautuu intohimoisesti seksityön dekriminalisointiin. Hän työskentelee prostituoituna ainoastaan Nevadan osavaltiossa, koska siellä seksityö on laillista. Tavoitteena on seksityön laillistaminen myös muissa osavaltioissa ja lopulta koko maassa.

– Mitä enemmän puhumme siitä, sitä paremmat mahdollisuudet meillä on saavuttaa laillistaminen. Laki ei muutu, jos olemme passiivisia asian suhteen, Sears toteaa.

Tyypillisesti hän työskentelee bordellissa kolmen viikon jaksoissa. Kotona odottava aviomies on tietoinen Searsin ammatista prostituoituna, ja siitä puhutaan avoimesti. Pariskunnan mukaan he suhtautuvat seksityöhön samoin samoin kuin mihin tahansa muuhunkin työhön.

Mutta mitä aviomies sanoo vaimonsa työstä prostituoituna?

– En oikeastaan välitä paljoakaan, aviomies vastaa.

”Alennamme naisia, jotka ovat avoimia seksuaalisuudesta”

Sears kertoo tienaavansa parhaimmillaan jopa 55 000 dollaria eli noin 49 500 euroa kolmessa viikossa. Viimeisen vuoden ajan hän on kuitenkin pitänyt taukoa seksityöstä, koska on halunnut keskittyä työhönsä asianajajana ja kasvavaan perheeseensä. Hänen poikansa on neljän kuukauden ikäinen.

Sears ymmärtää, ettei hänen elämäntyylinsä saa hyväksyntää kaikilta. Hän haluaa silti poistaa häpeäleiman, joka tuomitsee seksityön.

– Alennamme naisia, jotka ovat avoimia seksuaalisuudesta, Sears sanoo.  

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat