Promoottori vihjasi nyrkkeilyn supertähtien huippuottelun mahdollisuudesta

Anthony Joshuan promoottori Eddie Hearn paljastaa vastaanottaneensa ehdot mahdollisesta huippuottelusta nyrkkeilyn raskaan sarjan toista supertähteä Tyson Furya vastaan. Brittinyrkkeilijöiden unelmataistoa on kaavailtu Wembleylle syyskuulle.

Joshuan ja Furyn kohtaamisesta kehässä on puhuttu jo vuosien ajan. Kaksikko sopi ottelusta jo vuonna 2021, mutta Fury joutui sen sijaan ottelemaan trilogiasarjan Deontay Wilderia vastaan.

Wilderin kanssa sovittu ottelusarja kumosi Furyn Joshuan kanssa tekemän sopimuksen.

Joshuan on tarkoitus otella Dillian Whytea vastaan elokuussa ennen mahdollista Wilderin kohtaamista Lähi-idässä joulukuussa. Furyn leirillä on puolestaan ollut vaikeuksia löytää lämmittelyvastustajaa ennen otteluaan MM-tittelistä ukrainalaisnyrkkeilijä Oleksandr Usykia vastaan.

Joshuan promoottori Hearn paljastaa heidän leirinsä olevan avoin ottelulle Furya vastaan, jos Whyten kohtaaminen ei toteutuisi elokuussa.

– Hän laittoi minulle sähköpostia, että he haluaisivat taiston tapahtuvan syyskuussa samoilla ehdoilla, joista puhuimme aiemmin, Hearn paljasti iFL TV:n haastattelussa.

– Suunnitelmamme pysyy samana elokuun osalta ja Wilder on sitten vuorossa joulukuussa. Saa nähdä, mitä tapahtuu Saudi-Arabiassa tällä viikolla. Jos emme saa sitä (ottelua Whytea vastaan) toteutumaan, olemme sataprosenttisesti tarkastelemassa Fury-kamppailua.

Saudi-Arabiaan on aiemmin suunniteltu nyrkkeilyn superiltaa joulukuussa. Sekä Joshua-Wilder että Fury-Usyk -ottelupareja on kaavailtu saman illan alle.

Joshua hävisi aiemmin MM-tittelinsä juurikin Usykille.


Lue myös:

    Uusimmat