Hurjia huhuja nyrkkeilyn superillasta! Anthony Joshua lyö lisää löylyä – "Oletteko koskaan kuulleet mitään vastaavaa?"

Nyrkkeilymaailmassa pyörii vahvoja huhuja Deontay Wilderin ja Anthony Joshuan huippuottelusta.

Sky Sports uutisoi torstaina, että jenkki-iskijä Deontay Wilder haluaisi haastaa Anthony Joshuan tänä vuonna Saudi-Arabiassa.

Wilder nähtiin edellisen kerran kehässä lokakuussa, jolloin hän tyrmäsi suomalaistähti Robert Heleniuksen tylysti jo avauserässä. Nyt Wilderin tähtäimessä on isompaa kalaa.

– Deontay on halunnut otella Joshuaa vastaan jo pitkään, joten totta kai hän haluaisi kohdata hänet Saudi-Arabiassa, Wilderin manageri Shelly Finkel kertoo Sky Sportsille.

Sky kertoi myös, että mikäli Wilderin ja Joshuan kohtaaminen toteutuisi joulukuussa, samalle illalle kaavailtaisiin myös raskaansarjan kiistatonta titteliottelua Tyson Furyn ja Oleksandr Usykin välille.

Usyk ja Fury neuvottelivat MM-titteliottelusta jo aiemmin tänä vuonna, mutta osapuolten väliset neuvottelut kariutuivat.

– Pääsimme todella lähelle, mutta välillä et vain pääse yksityiskohdista yhteisymmärrykseen, ja siitä oli nyt kyse. Tulemme käymään neuvotteluja uudelleen. Ilmassa on suuria huhuja mahdollisesta Lähi-idän ottelusta loppuvuonna, joten kuka tietää, Furyn promoottori George Warren kertoo.

Mikäli Deontay Wilder, Anthony Joshua, Tyson Fury ja Oleksandr Usyk nähtäisiin kaikki kehässä saman illan aikana, olisi kyseessä kenties jopa kaikkien aikojen nyrkkeilytapahtuma.

MM-tittelinsä Usykille taannoin hävinnyt Anthony Joshua kommentoi nyrkkeilymaailmassa pyöriviä hurjia huhuja vihjailevasti.

– Oletteko kuulleet koskaan mitään vastaavaa? Kaksi raskaansarjan ottelua samana iltana. Huhuissa, jotka ovat tällä hetkellä liikkeellä, saattaa olla jotain perää, Joshua vihjailee.

– Valmistaudun isoon otteluun, kun se tulee. Otan vain yhden ottelun kerrallaan. Toivottavasti voin otella heinä- tai elokuussa ja pitää momentumia yllä – ja sitten joulukuussa. Tuolla pyörii huhuja, että olisin osana suurta otteluiltaa. En malta odottaa, Joshua jatkaa.

Lue myös:

    Uusimmat