Youtube-tähti Jake Paul sivalsi Tyson Furya ja muita huippunyrkkeilijöitä – "Se on heille tärkeämpää"

Youtube-tähti ja nyrkkeilijä Jake Paul ei pidä raskaansarjan tähtinyrkkeilijöiden tavasta väistellä superotteluiden toteutumista.

Raskaansarjaan kiistatonta MM-ottelua on odotettu jo pitkään, mutta toistaiseksi nyrkkeilyfanit eivät ole saaneet haluamaansa. Viimeksi WBC-liiton maailmanmestari Tyson Fury ja WBA-, WBO ja IBF-liittojen maailmanmestari Oleksandr Usyk neuvottelivat keskenään, mutta osapuolet eivät päässeet sopuun superottelusta.

Myös tähtikaksikko Anthony Joshua ja Deontay Wilder kärkkyvät paikkaa MM-otteluun. Huippuotteluiden neuvottelut tuntuvat kuitenkin aina tyssäävän erinäisiin erimielisyyksiin.

Youtube-tähti ja nyrkkeilijä Jake Paul toivoisi raskaansarjan mestareilta enemmän rohkeutta otella muita suuria tähtiä vastaan.

– Se on ärsyttävää. Luulen, etteivät nyrkkeilijät ole halukkaita riskeeraamaan tappiotonta saldoaan ja lyödä kaikkea likoon, Paul toteaa Sky Sportsin haastattelussa.

– Heidän perintönsä ja voittamattomana oleminen on heille tärkeämpää, koska Floyd Mayweather asetti samanlaisen esimerkin. Jos häviät, sinulta vedetään tavallaan matto alta nyrkkeilyssä. Mestareiden pitäisi otella enemmän muita isoja nimiä vastaan, Paul painottaa.

26-vuotias Paul nähtiin edellisen kerran kehässä tammikuussa, kun hän hävisi Love Islandista tutulle Tyson Furyn pikkuveljelle Tommy Furyn hajaäänituomiolla. Paul elättelee toiveita uusintaottelusta.

– Se tulee tapahtumaan varmasti. Tommy on valmis siihen ja olen siitä innoissani.

Lue myös:

    Uusimmat