Prinssi William paljastaa noloimman hetkensä julkkiksen kanssa – "En vieläkään tiedä mikä minuun meni"

0:56
Bon Jovi ilmestyi yllättäen päiväkotilasten karanteenivideotapaamiseen.

Maailmantähdet pakottivat prinssi Williamin pois mukavuusalueeltaan.

Edes kuninkaalliset eivät ole immuuneja julkkisten vetovoimalle, vaan saattavat päätyä tekemään jotakin noloa fanittamansa tähden karisman sokaisemina.

Prinssi William paljasti oman häpeän hetkensä Apple Fitness+ -sarjassa, Time To Walk, vaikka tarina saa hänet yhä edelleen nolostumaan, raportoi Huffpost.

William kertoo, että yleensä isoissa tilaisuuksissa hän yrittää olla hurmaava ja vuorovaikutteinen vieraiden kanssa, mutta kun kättelyt ovat ohi, hän pystyy rentoutumaan hieman ja nauttimaan esityksistä. Yhtenä iltana prinssi kuitenkin päätyi itsekin lavalle.

"Nousin ylös kuin koiranpentu"

Prinssi William muistelee Kensingtonin palatsissa vuonna 2013 pidettyä hyväntekeväisyysiltaa. Mies istui yleisössä laulaja Taylor Swiftin vieressä ja lavalla esiintyi laulaja Jon Bon Jovi.

– En todella osannut aavistaa, mitä seuraavaksi tapahtuisi. Istuin Taylor Swiftin vieressä. Kun Jon oli esittänyt ensimmäisen laulunsa, oli hetken tauko ja Taylor kääntyi minuun päin. Hän laittoi kätensä käsivarrelleni, katsoi minua silmiin ja sanoi: "Tule William, mennään laulamaan", William kertoo.

– En vieläkään tiedä, mikä minuun meni, prinssi toteaa.

William myöntää, että häntä nolostuttaa yhä edelleen mitä seuraavaksi tapahtui, eikä hän ymmärrä, miksi antoi periksi.

– Jos Taylor Swift katsoo sinua silmiin, koskettaa kättäsi ja sanoo "Tule kanssani", käytännössä teet sen mitä hän sanoo. Nousin ylös kuin koiranpentu, William kertoo.

William kertoo kävelleensä lavalle kuin transsissa ja havahtuneensa puolivälissä Jon Bon Jovin Livin' on a Prayer kappaletta.

– Mietin itsekseni, että seisonko todella lavalla laulamassa Livin' on a Prayeria, vaikken tiedä edes sanoja.

Yleisö kuitenkin kannusti hämmentynyttä prinssiä ja tämä tuumasi, että koska ilta oli tarkoitettu juuri yleisölle, hän jatkoi esitystä, jottei pilaisi iltaa kaikille. Vaikka hän saattoi vaikuttaa tilanteessa tyyneltä, hikoilutti esiintyminen kuulemma aika tavalla.

– Monet saattavat ajatella, että lavalla olo on minulle mukavaa. Puheiden tai vastaavien pitäminen ei ole ongelma, olen pitänyt niitä jo niin paljon. Mutta en ole laulanut, William toteaa.

Lähde: Huffpost

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja