Prinssi George, 9, käski luokkatoveriaan olemaan varuillaan – läväytti sanaharkan yhteydessä pöytään isänsä roolin kruununperijänä

Näin 8-vuotias prinssi George on kasvanut 0:30
Katso videolta! Näin prinssi George on kasvanut

Uutuuskirjan mukaan prinssi George, 9, tietää tarkalleen, kuka hänen isänsä on.

Vaikka prinssi Williamin ja prinsessa Catherinen esikoispoika prinssi George on vasta 9-vuotias, tietää hän tarkalleen miten vaikutusvaltaisesta perheestä tulee. 

Kuninkaalliskirjailija Katie Nicholl kertoo The New Royals -kirjassaan Georgen veistelleen sanaharkan yhteydessä luokkatoverilleen isänsä olevan tuleva kuningas, ja että luokkatoverin "tulisi olla varuillaan".

Nichollin mukaan George ja hänen sisaruksensa prinsessa Charlotte, 7, ja prinssi Louis, 4, on kasvatettu ymmärtämään monarkiaa sekä "velvollisuudentuntoa". Vaikka Georgelle on kerrottu kuka hän on ja minkä roolin hän jonain päivänä perii, yrittävät William ja Catherine Nichollin mukaan olla sysäämättä poikansa harteille liian paljon velvollisuuksia liian aikaisin.

Kuninkaalliskirjailija Robert Lacey kirjoitti aikaisemmin Battle of Brothers -kirjassaan, että Williamin ja Catherinen uskotaan kertoneen prinssi Georgelle hänen tulevasta roolistaan ​​Ison-Britannian kuninkaana "joskus hänen seitsemännen syntymäpäivänsä paikkeilla". Kirjan mukaan pari ei halunnut kertoa asiasta esikoiselleen aikaisemmin antaakseen hänelle "normaalin perhekasvatuksen".

– William ei ole paljastanut maailmalle, miten ja milloin hän kertoi suuren uutisen pojalleen, Lacey kirjoitti.

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat