Prinssi William yllätti härskillä heitolla kesken kuvaushetken: "Kuka nipistää peppuani?"

Oliko tässä kruunajaisten liikuttavin hetki? Prinssi William vannoi uskollisuutta isälleen kuningas Charlesille 1:41
Oliko tässä kruunajaisten liikuttavin hetki? Prinssi William vannoi uskollisuutta isälleen kuningas Charlesille

Prinssi Williamin yllätysletkautus sai huoneellisen ihmisiä repeämään kesken kuvaushetken Cardiffissa. 

Prinssi William  ja prinsessa Catherine  vierailivat lokakuun alussa Walesin Cardiffissa kuninkaallisissa edustustehtävissä. Pariskunta piipahti muun muassa Grange Pavilion -keskuksessa, jossa tilaisuuteen osallistujista otettiin yhteiskuva. 

Kuvaustilanteessa prinssi William yllätti todennäköisesti kaikki paikalla olleet heitollaan, joka oli tulevan kuninkaan suusta kuultuna varsin yllättävä. 

– Kuka nipistää peppuani? kikatti William kesken kuvanottohetken. 

Paikalla olleet repesivät kysymyksestä nauruun – kuten teki myös Williamin puoliso Catherine, ensin vilkaistuaan, että nipistikö joku todella salaa hänen miehensä pyllyä. 

William ja Catherine vierailivat Cardiffissa Black History -kuukauden johdosta, ja tapasivat paikalla asukkaita, joiden juuret juontavat Karibialle. 

Ennen kuvan ottamista useat vieraat pyysivät Williamilta halausta, joihin prinssi oli suostunut, kuitenkin todeten "vetävänsä rajan suudelmiin". 

Windrush Cymru Elders -järjestön perustaja Roma Taylor kertoi Daily Mailille olleensa ensimmäinen juhlavieras, joka sai halata prinssi Williamia. 

– Ja se oli vielä pitkä halaus! Taylor hehkutti lehdelle. 

Kyseessä ei ollut ensimmäinen kerta, kun Taylor pääsi kosketuksiin kuninkaallisten kanssa. Edellisvuonna Taylor oli tavannut Williamin isän kuningas Charlesin, ja unohtunut kertomansa mukaan pitämään tämän kädestä kiinni niin pitkään, että kuninkaan turvahenkilöiden oli lopulta tultava pyytämään tätä päästämään irti. 

Protokollan mukaan brittikuninkaallisia ei saa koskea, elleivät he itse tee aloitetta kontaktin ottamiseen. 

Prinssi Williamin huumoriletkautuksen myötä ihmiset ovat muistelleet myös tämän edesmennyttä isoäitiä kuningatar Elisabetia, joka tunnettiin hyvästä huumorintajustaan. Kuningatar ei eläessään myöskään karttanut mahdollisuuksia laukoa nokkelia ja hauskoja kommentteja edustustehtäviensä aikana. 

Lue myös:

    Uusimmat