Huuliltalukija paljastaa – näin herttuatar Catherine komensi 4-vuotiasta prinssi Louisia kesken kuuluisan kuninkaallisen raivopuuskan

Prinssi Louisin raivopuuska kesken kuningatar Elisabetin platinajuhlan sai valtavasti huomiota ympäri maailman.

96-vuotiaan kuningatar Elisabetin valtakauden 70-vuotisjuhlaa vietettiin kesäkuun alussa Isossa-Britanniassa, ja brittihovin kuninkaallisen perheen jäseniä nähtiin edustamassa useissa tapahtumissa nelipäiväisen platinajuhlan aikana. Seuratuimpiin kuninkaallisiin lukeutuivat jälleen Elisabetin pojanpoika prinssi William perheineen. Suureksi huomion keskipisteeksi nousi jokaisessa edustustilaisuudessaan yllättäen Williamin ja herttuatar Catherinen kuopus, 4-vuotias prinssi Louis.

Viikonloppu huipentui sunnuntaina 5. kesäkuuta ja tuolloinkin herttuaperhe seurasi juhlallisuuksia kuninkaallisesta aitiostaan. Kesken tapahtuman prinssi Louisin kärsivällisyys kuitenkin loppui tyystin ja kohdisti kuninkaalliset raivarit äitiinsä Catherineen. Louisin vanhemmat sisarukset prinssi George, 8, ja prinsessa Charlotte, 7, puolestaan istuivat rauhassa paikoillaan. 

Louisin ja Catherinen välinen tiukka keskustelu tallentui luonnollisesti lukuisiin kameroihin ja video tapahtuneesta on levinnyt kulovalkean lailla ympäri maailman. Sosiaalisessa mediassa on ylistetty tapaa, jolla Catherine pysytteli tyynenä tilanteessa, joka on varmasti tuttu, sekä raskas,  kaikille vanhemmille.

Huuliltalukija Jeremy Freeman paljasti Daily Star -lehdelle, mitä Catherine sanoi pienokaiselleen tämän raivonpurkauksen hetkellä. Freemanin mukaan Louis suutahti äidilleen, kun tämä huomasi Louisin kaivavan nenäänsä ja laittoi tämän käden alas. 

– Sinun täytyy, Catherine oli todennut Freemanin mukaan Louisille. 

– En halua, Louis oli vastannut ennen kuin peitti äitinsä suun kädellään ja vilkaisi jälleen paraatia. 

Louisin peliliikkeen jälkeen Catherine otti tiukemman linjan lapsensa kanssa. 

– Sanoin, ettei käsiä, Catherine varoitti. 

Tämän jälkeen Catherine osoitti paraatia ja kehotti Louisia katsomaan sitä. Louis sen sijaan ei ollut kiinnostunut paraatin tapahtumista, vaan päristeli äitiään päin ja näytti tälle kieltään. 

– Lopeta tuo, Catherine totesi painokkaasti nojaten Louisia kohti, joka lopulta rauhoittui. 

Show'n aikana Louis myös vaelteli paikaltaan joko isänsä prinssi Williamin tai isoisänsä prinssi Charlesin syliin ja muun muassa veti serkkuaan Mia Tindallia hiuksista.

Juttua muokattu 28.6. kello 11:00: Sanonta blow rasperry käännetty päristelyksi.

Lue myös:

    Uusimmat