Prinssi William ja herttuatar Catherine viettävät hääpäiväänsä – muistatko vielä satumaiset juhlat, jonka romanttisimman hetken teki unohtumattomaksi nyrpeä morsusneito?

Vastasyntyneen lapsen isä prinssi William oli nukahtaa kirkossa 0:54
Prinssi William oli nukahtaa kirkossa prinssi Louisin syntymän jälkeen

Prinssi William ja herttuatar Catherine viettävät yhdeksättä hääpäiväänsä. 

Prinssi William ja herttuatar Catherine saivat toisensa yhdeksän vuotta sitten, 29. huhtikuuta 2011. Herttuaparin virallisella Instagram-tilillä julkaistiin juhlapäivänä kaunis muisto Williamin ja Catherinen hääpäivältä. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

William ja Catherine vihittiin Westminster Abbeyssa. Tulevan kuninkaan ja hänen puolisonsa häitä seurasi television välityksellä tuolloin arviolta 162 miljoonaa ihmistä. 

Yksi päivän unohtumattomimmista hetkistä oli Williamin ja Catherinen satumainen suudelma Buckinghamin palatsin parvekkeella tuoreena avioparina. Hetki jäi monien mieleen myös paikalla olleen pienen morsiusneidon Grace van Cutsemin ansiosta, joka ei kuvien perusteella vaikuttanut olevan romanttisesta hetkestä mielissään.

Williamilla ja Catherinella on kolme lasta: kuusivuotias prinssi George, nelivuotias prinsessa Charlotte sekä kaksivuotias prinssi Louis.

Lue myös:

    Uusimmat