Prinssi Harrylta rajuja paljastuksia brittihovin kulisseista: William raivosi ja Charles valehteli kriisikeskustelussa

Harrysta ja Meghanista kertovan kohudokumentin kolme ensimmäistä jaksoa julkaistiin – tämä oli sen suurin paljastus 4:13
Katso videolta, mikä oli Harryn ja Meghanin kohudokumentin kolmen ensimmäisen jakson suurin paljastus!

Prinssi Harry esitti vakavia syytöksiä perhettään kohtaan Netflixin kohudokumentissa.

Netflix julkaisi 15. joulukuuta uudet kolme jaksoa prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin kohudokumenttisarjasta. Viidennessä jaksossa Harry ja Meghan kertovat keskustelusta, joka käytiin, kun pariskunta oli eroamassa kuninkaallisista tehtävistään.

– Oli kammottavaa, kun veljeni karjui ja huusi minulle ja isäni sanoi asioita, jotka eivät yksinkertaisesti olleet totta ja isoäitini vain istui hiljaa ja otti kaiken vastaan, Harry avautui dokumentissa.

Meghan sanoo, ettei häntä kutsuttu tapaamiseen ollenkaan, vaikka lopputulos vaikutti häneen suoraan.

– Kuvittele pyöreän pöydän keskustelu tulevaisuudestasi, kun panokset ovat näin korkeat ja sinua ei äitinä, vaimona ja muutenkin osallisena ole kutsuttu, Meghan kertoi näkökantansa.

Harry sanoi, että oli selvää, että hänen sukulaisensa olivat suunnitelleet niin, ettei Meghan ollut paikalla. Prinssi kertoi esittäneensä saman ehdotuksen, jonka he olivat jo kertoneet julkisesti.

– Mutta kun pääsin sinne, minulle annettiin viisi vaihtoehtoa. Ensimmäinen oli, että on kokonaan mukana, ei muutosta. Viides oli, että on kokonaan ulkona. Valitsin tapaamisessa vaihtoehdon kolme, puoliksi mukana, puoliksi ulkona. Meillä olisi omat työpaikkamme, mutta tekisimme myös työtä kuningattaren tukemiseksi, Harry kertoi.

Harrylle oli kuitenkin käynyt hyvin nopeasti selväksi, että tämä tavoite ei ollut keskustelussa mukana. Prinssi sanoo lähteneensä tapaamisesta ilman vakiintunutta toimintasuunnitelmaa. Vaikka tämä oli hänelle todella vaikeaa, Harry kertoi, että pahinta oli se, mitä tämä teki hänen suhteelleen veljensä prinssi Williamin kanssa.

– Se loi tämän kiilan minun ja veljeni välille. Hän on nyt instituution puolella. Ja osani siitä saan minäkin, ymmärrän. Se on hänen perintönsä, joka on häneen jossain määrin jo juurtunut, että on osittain hänen vastuullaan​, että instituutio selviää ja jatkaa olemistaan, Harry sanoi.

Harry ei kuitenkaan syytä isoäitiään kuningatar Elisabetia siitä, miten asiat menivät.

– On ymmärrettävä perheen näkökulmasta, erityisesti hänen, että on olemassa tapoja tehdä asioita ja hänen perimmäinen tehtävänsä ja vastuunsa on monarkia, Harry sanoi.

Veljien väleistä tehty lausunto, jota Harry ei sanojensa mukaan allekirjoittanut

Neuvottelujen jälkeen Buckinghamin palatsi julkaisi lausunnon, joka kumosi väitteet veljeksien erimielisyyksistä. Molemmat prinssit allekirjoittivat sen yhdessä, mutta Harry väittää, ettei hän koskaan nähnyt sitä ennen kuin se tuli julkisuuteen.

– Sinä päivänä julkaistiin juttu, jonka mukaan osasyy siihen, miksi Meghan ja minä lähdimme, oli se, että William oli kiusannut meidät ulos. Ja kun pääsin autoon tapaamisen jälkeen, minulle kerrottiin yhteisestä lausunnosta, joka oli annettu minun ja veljeni nimissä, joka murskasi tarinan siitä, että hän kiusaa meidät ulos perheestä. En voinut uskoa sitä. Kukaan ei ollut kysynyt minulta lupaa laittaa nimeäni sellaiseen lausuntoon, Harry kertoi.

Harry kertoi soittaneensa Meghanille, joka purskahti itkuun.

– Neljän tunnin sisällä he olivat valmiita valehtelemaan suojellakseen veljeäni, mutta kolmeen vuoteen he eivät kuitenkaan olleet koskaan halukkaita kertomaan totuutta suojellakseen meitä, Harry sanoi.

Harry sanoi jaksossa myös, että hänestä tuntui kuin Meghan olisi varastanut huomion Williamilta, joka on kuitenkin syntynyt kuninkaalliseksi.

– Kysymys on siitä, että joku, joka menee naimisiin ja jonka pitäisi olla mukana tukemassa, varastaa parrasvalot tai tekee työnsä paremmin kuin hän, joka on syntynyt tähän. Se järkyttää ihmisiä. Se muuttaa tasapainoa, Harry pohti.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat